Vissza a suliba – szórakoztató filmek minden szombaton

Egy tengerparti nosztalgikus buli, egy szigorú tanárnő, egy barátságból lett szerelem és egy rajongó diáklány is főszerephez jut szeptemberben. A Universal Channel szórakoztató, sulis vígjátékokkal teszi vidámabbá a szeptemberi iskolakezdést.

Katie Holmes, Freddie Prinze Jr., Claire Forlani és Winona Ryder is visszaül az iskolapadba. Szeptemberben minden szombaton egy-egy iskolához kapcsolódó vígjátékkal igyekszik vidámabbá tenni az ősz első heteit a Universal Channel.

Elsőként Amerika legismertebb haveri társasága szórakoztatja majd a nézőket. Az Amerikai pite második epizódjában a főiskolai szünetben egy tengerparti bulin jön össze újra a régi csapat. Ugyan egy éve nem látták egymást, mégis sok minden nem változott. A második héten egy kicsit komolyabb vizekre evezünk Katie Holmes főszereplésével, aki szorgalmas diáklányként szembekerül gonosz történelemtanárával. Az események addig fajulnak, hogy a fiatal lány osztálytársaival Mrs. Tingle életére törnek, hogy bebizonyítsák ártatlanságukat. A kegyetlen tanárok után egy 2000-es romantikus vígjátékban a szerelem kerül előtérbe. Freddie Prinze Jr. és Clarie Forlani barátsága egy csapásra megváltozik, amikor egy bulin közel kerülnek egymáshoz. Zárásként egy középiskolájába visszatérő írónő története kerül képernyőre, akinek nem csak régi szerelme iránti érzéseit kell tisztáznia, hanem meg kell birkóznia egy rajongó diáklány közeledésével is.

 

 

Vissza a suliba! minden szombaton 21:00-kor a Universal Channel műsorán!

 

szeptember 7. – Amerikai pite 2

szeptember 14. – Bosszúból jeles

szeptember 21. – Pasik és csajok

szeptember 28. – Újra a gimiben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*