Szenvedély és akció: újra bevetésen a Kettős ügynök párosa

A hűvösebb hónapok beköszöntével a Universal Channel kedvenc sztárjai is visszatérnek a vakációról, hogy újra munkába álljanak. Hawaii különleges alakulata, a Zsaruvér kékruhásai és a könyvtárosok mellett a Kettős ügynök is vadonatúj évaddal örvendezteti meg a rajongókat. A hihetetlenül vonzó CIA ügynök és társa a következő szériában is nehéz kihívások elé néz, ráadásul szerelmi életük is tovább bonyolódik.

 

Az új epizódok minden eddiginél feszültebb pillanatokat tartogatnak a nézők számára, a veszélyes bevetések tétjét pedig az érzelmi szálak is fokozzák. Az akcióban nem szűkölködő negyedik évadban ugyanis a korábbiakhoz képest nagyobb szerepet kap a románc: Annie és Auggie kapcsolata ezúttal a középpontba kerül.

A szeptember 24-én debütáló negyedik széria tizenhat vadonatúj részből áll. Az egyes epizódok a sorozathoz hűen ezúttal is különleges címeket viselnek. Míg az első évad részei R.E.M, a második évad részei Led Zeppelin, a harmadik évad részei pedig David Bowie egy-egy dalának címét viselték, ezúttal a Pixies zenekar slágerei lettek a névadók.  Az 1980-as és ’90-es években nagy népszerűségnek örvendő alternatív rockbandának meghatározó szerepe volt a kor zenei stílusára. Többek között a Nirvana frontembere, Kurt Cobain is merített az együttes munkásságából, saját bevallása szerint a Smells Like Teen Spirit megírása is The Pixies-inspiráció alapján történt. A címválasztás nemcsak zenetörténeti szempontból volt szerencsés, hanem mert rendkívül jól passzolnak az egyes részek tartalmához.

A Kettős ügynök történetének most sem szabhat semmi határt. Ahogy az előzményekben is a világ különböző pontjaira szólította a szereplőket munkájuk, úgy a folytatásban is változatos és távoli helyszíneken zajlanak majd az események. A korábban Puerto Rico-ban, Hollandiában, Franciaországban, Spanyolországban, sőt Magyarországon felbukkanó ügynökök most olyan országokban is küldetésre indulnak majd, mint Kolumbia, Hong Kong, Svájc és Dánia.

Az új helyszínek mellett természetesen új szereplők is feltűnnek majd. Piper Perabohoz és kollégáihoz a jóképű Hill Harper is csatlakozik majd a negyedik évadra. Bár a Harper által megformált Calder Michaleis kapcsolata az Annie-Auggie duóval nem indul túl fényesen a nyitóepizódokban, a későbbiekben számos bonyodalom kapcsán újra és újra kénytelenek együttműködni.

A harmadik évad rejtélyes és érzelemdús lezárása után a nézőket jogosan foglalkoztatja a kérdés: Henry milyen szerepet játszik az elkövetkező történésekben és legfőképpen, hogy Annie és Auggie kapcsolata hogyan alakul a folytatásban. A sorozat írói rendkívül ügyesen készítették elő a pillanatot, amikor két főszereplőnk végre egymásra talál. De vajon a titkos ügynökök össze tudják egyeztetni a munkát és a magánéletet? Egymás előtt is bőven akad rejtegetni valójuk, és a távolság is gyakran megnehezíti a dolgukat. Megvédeni egymást és elnyerni egymás bizalmát nem lesz egyszerű feladat. A sorozat egy másik jelentős fordulópontot is tartogat, Piper Perabo ugyanis Annie szerepe miatt jelentős stílusváltáson megy át, kérdés, hogy milyen új külsővel bukkan majd fel a képernyőn?

 Hamarosan hétről hétre nyomon követhetjük majd, hogyan alakul az újdonsült pár élete és milyen izgalmakkal kell szembenézniük küldetéseik során.

Kettős ügynök 4. évad – szeptember 24-től, 21:20-kor a Universal Channel műsorán