Sosem látott problémák a Haven új részeiben

A rajongók legnagyobb örömére január 25-én folytatódik a Haven 5. évada. A Universal Channel misztikus sorozatának utolsó szériája néhány hónap szünet után ott veszi fel a fonalat, ahol korábban letette. Mara eltűnése után újabb problémákkal kell szembenéznie a kisváros lakóinak: Duke átka elszabadul, Nathannak pedig az életéért kell harcolnia. 

Nem kell tovább várni a természetfeletti erők rajongóinak, hiszen megérkezett a Universal Channelre a Haven 5. évadának folytatása. A széria félévzáró epizódjának ismétlése után január 25-én szinte azonnal érkezik a 14. rész, amelyből kiderül, milyen új problémákkal kell megküzdeni a kisváros lakóinak. Emlékeztetőül, a havenieknek egy rejtélyes fertőzéssel is kellett venni a harcot az utolsó évad első felében, de a legnagyobb kihívást mégis a végletekig gonosz Mara tettei jelentették. A félelem és káosz megoldódni látszott a lány eltűnésével, de máris itt az újabb probléma: Duke átka.

Két héttel az új bajok megjelenése után Haven lakói egy iskolában keresnek menedéket, miközben Nathan, Charlotte, Dave és Kira az Erőműhöz utaznak remélve, hogy be tudják indítani a generátort. Küldetésükről abban a tudatban térnek vissza, hogy Kira meghalt, és a történtekért Nathant okolják, mivel a férfi egy éterrel teli barlangra bukkant. Hamarosan kiderül, hogy a lány életben van, csak csapdába esett a barlangban, Nathannak mégis az életéért kell küzdenie a bíróságon. Ha ez nem lenne elég a misztikus sorozat hiperizgalmas záró évadához, Duke újra aktiválni kényszerül a képességét, amikor régi barátja, Hailie a segítségét kéri.

Haven 5. évad 13. rész ismétlés január 25-én 19:20-tól, új epizód 21:20-tól a Universal Channel műsorán!