Sorsdöntő fináléval búcsúzik a Kékpróba

Záró epizódjához közeledik a népszerű krimisorozat. A 15-ös divízió életének fordulatait immár hatodik évada követhetik a Universal Channel nézői, de a szezon utolsó felvonása szakmai és magánéleti szempontból is tartogat még meglepetéseket. Vajon happy enddel végződik Andy és Sam kapcsolata, vagy végleg szétzilálják szerelmüket a folyamatos megpróbáltatások? Ki lesz az, akinek végleg el kell búcsúznia a rendőrbrigádtól?

 

Andy és Sam szerelme a Kékpróba hatodik évada során kicsit sem volt zökkenőmentes, és a finálé kapujában sem lesz felhőtlen kettejük története: Andy-t lelkileg megviselte Marlo és Sam babájának születése, és a szóban forgó esküvőjük sem a tervek szerint alakul. Milyen akadályokkal kell még megbirkóznia a csinos rendőrnőnek, amikor már úgy tűnik, minden sínre kerül? Révbe ér végül a kapcsolatuk?

 

Mindeközben a 15-ös divízió úgy tudja, hogy a korrupciós botrány miatt újjászervezik a csapatot, és akár többek pozíciója is veszélybe kerülhet. Vajon tényleg a múlté lesz a divízió jelenlegi felállása? A tízedik epizód végén történt tragédia pedig csak tovább bonyolítja a helyzetet…

 

Ne hagyd ki a Kékpróba 6.évadának záró epizódját, szeptember 8-án, 21:20-tól a Universal Channel műsorán!