Szexi pasik a Universal Channel műsorán

A titokzatos, a szexi, a nagydumás vagy a sármos pasik a nyerők? A Universal Channel estéről – estére nem csak izgalmas szórakozást kínál női nézőinek, hanem szemet gyönyörködtető látványt is. Legyen szó a Hawaii partjainál nyomozó párosról, Amerika első emberéről vagy éppen a misztikus Haven városában titkok után kutató pasiról.

Szexi és vonzó férfiakból sosem elég. Tudja ezt a Universal Channel is, így női nézőit minden este a legjobb pasikkal kényezteti. Randizz velük Te is!

 A titokzatos Haven városához egy ugyanolyan titokzatos karakterű pasi illik. Eric Balfour nem is okoz csalódást. Az énekesként is bizonyító színész a Stephen King ihlette sorozatban még szerelmi háromszögbe is keveredik. A bajkeverő nem könnyen adja fel, hogy elnyerje Audrey szívét és ezzel talán a Universal Channel nézőit is meghódítja. Épp úgy, mint a Hawaii Five-0 csapatának tagjai. A nem ritkán lengébb öltözetben képernyőre kerülő nyomozók bevállalós természete szinte garantálja a sikert a hölgyek körében, hogy a kidolgozott izmokról ne is beszéljünk. Akit azonban elsősorban nem a külsőségek mozgatnak meg, hanem például vonzóbb számára, ha egy férfi kezében hatalom van, annak sem kell másik csatornára kapcsolnia. Hiszen a Botrány tudhatja magáénak a filmtörténelem legsármosabb amerikai elnökét, Fitz Grantet. Tehát vonzó, férfias karakterekből nincs hiány a Universal Channel műsorán.

Universal Channel – Karakterek 100%-on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*