Örökös Hawaii van Bruno Marsnál

A fiatal amerikai énekes, Bruno Mars ontja a kiváló dalokat, legújabb szerzeménye is a Class40 dobogójához közelít. A Little Mix lánycsapat Missy Elliott-tal készített pörgős felvétele a lista közepén lépeget egyre feljebb, míg Heincz Gábor Biga új slágere, az Easy Loving a héten debütált a Class FM legjobbjai között.

 

Bruno Marsnál úgy tűnik, mindig Hawaii van! A trópusi szigetcsoportról származó énekes otthonának felhőtlen hangulatát a zenéjében kamatoztatja: legújabb kislemeze a pop-funk vonal folytatásaként egy könnyed, laza nyári sláger lett. A disco soul stílus bizonyára megérinti a régi popzenéért lelkesedőket, a korszakban kevésbé jártas Bruno-rajongókat pedig bevezeti a diszkó aranykorába. A Treasure a héten a Class40 hatodik helyére lépett.

Vegyünk egy brit X-Faktor-győztes lánycsapatot, a Little Mix-t és adjuk hozzá Missy Elliott-ot, az egyik legsikeresebb női rappert, aki nem utolsósorban dalszövegíró, producer és színésznő is. Az így születő sláger már garantált siker, hát még ha azt is figyelembe vesszük, hogy az All Saints énekesnője, Shaznay Lewis is a szerzők között van. A pörgős How Ya Doin’? a leghallgatottabb rádióban is felfelé lépdel, a héten már a tizenhetedik helyet kaparintotta meg.

Heincz Gábor, a Megasztár harmadik szériájának felfedezettje a tavalyi Eurovíziós válogatón az egész ország szívébe zárta magát Learning To Let Go című dalával. Gábor, más néven Biga legújabb szerzeménye, az Easy Loving a közelmúltban debütált hazánk mérvadó listáján, a héten pedig a legjobb negyven versenyébe is beszállt a harmincharmadik helyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*