Indiában száguldott Marenec Fruzsi

 Ugyanazon a versenypályán autózott Indiában Marenec Fruzsina, a SportKlub műsorvezetője, ahol  Sebastian Vettel  megnyerte a negyedik Forma 1 – es világbajnoki címét.  Fruzsi a magyar szervezésű Lotus Ladies Cup másik nyolc hölgy versenyzőjével együtt kapott meghívást Karun Chandhok indiai Forma 1 – es pilótától, hogy versenyezzenek az Új-Delhi mellett lévő Buddh International Circuit-en,  az indiai gyorsasági bajnokság betétfutamaként.

“Nagyon készültem erre az útra, külön vásároltam egy fényképezőgépet, hogy mindent megörökíthessek. Az ország fantasztikus, igaz hatalmas a kontraszt szegénység és gazdagság között. A helyiek sztárként kezelnek bennünket, nincs olyan sajtóorgánum, ahol ne jelent volna meg, hogy itt vagyunk. Sokan azt hiszik, hogy mindannyian szépségkirálynők vagyunk, akik autóversenyeznek, engem Miss Brazil-nak hittek!” – mesélte nevetve a SportKlub műsorvezetője
“Folyamatosan három nagydarab testőr kísér bennünket, akik le sem veszik a szemüket rólunk. Amikor Agrában meglátogattuk a Tadzs Mahalt és a Palotát, versenyzőtársammal, Bende Adriennel leültünk egy párkányra fotózkodni. Pár másodperc sem telt el és őrjöngve érkezett egy palotaőr, azzal, hogy tiltott helyen ülünk. A testőrünk azonnal ott termett, megvillantotta a szemeit és a pisztolyát, a palotaőr, pedig, mintha soha ott sem lett volna, úgy oldalgott el.” – tette hozzá a SportKlub műsorvezetője, aki szombaton a 7., vasárnap a 8. helyen végzett a versenyben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*