Hírességekkel nyitotta meg kapuit a Tütü

Formabontó, nyitott, sokszínű – ezek a gondolatok inspirálták a főváros legújabb klubjának létrejöttét, ahol a nemzetközi színvonalú produkciók mellett más kulturális programok is helyet kapnak majd. A zártkörű esemény megnyitóján a hely tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert mellett, Niclas Trouvé, Magyarország svédországi nagykövete is beszédet mondott, továbbá olyan hírességek is ellátogattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Szekeres Nóra, Kocsis Korinna, Erdőhegyi Brigitta, Csonka András és Szőke Zoltán.

 

Hajnalig tartó bulival és sosem látott produkciókkal ünnepelt a Tütü Bar&Club, amely elsőként szűk körben engedett betekintést izgalmas atmoszférájába. Megalkotóinak célja egy olyan vadonatúj hazai színfolt, kulturális és társadalmi gyűjtőpont megteremtése, ahol hétről hétre változatos programok is helyet kapnak.

„Szerettünk volna egy olyan koncepcióra építkezni, amellyel úttörők lehetünk a hazai szórakoztató és kulturális életben. Úgy vélem, Budapest megérett arra, hogy egy igényes, sokszínű és nyitott szellemiségű helynek is teret adjon. Szeretnénk, ha hozzánk betérve, nemtől, kinézettől, stílustól, származástól függetlenül mindenki otthon érezhetné magát” – kezdte a hely egyik tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert. „A balett világát idéző közegben a sejtelmes, boudoir hangulatú bár tökéletes helyszíne lehet a munka utáni kikapcsolódásnak, míg a modern club a mágikus, fülledt éjszakák végtelen terébe repíti a vendégeket” – tette hozzá Hubert.

A hírességek közül Szekeres Nóra és Csonka András is örömmel fogadta a meghívást.

„Már a belépés pillanatában érezhető volt az egyedi atmoszféra, amelyet a Tütü képvisel. Igényes hely, ahol a tökéletesen dizájnolt térben igazán jót lehet bulizni, az én ízlésemnek maximálisan megfelel, mivel nem igazán kedvelem a romkocsma jellegű helyeket. Rendkívül fontosnak tartom, hogy 2015-ben létrejött egy ilyen hely Budapesten, hiszen tökéletes iránymutatás a nyitottság és a tolerancia felé” – vélekedett Csonka András.

„Egyedülálló a klub koncepciója, és kiváló tánchelyszín lehet egy szombat esti vacsora után. Az ember ide tényleg olyan öltözékben jöhet, amiben jól érzi magát, és az lehet, aki szeretne, anélkül, hogy bárki szóvá tenné” – mondta Szekeres Nóri.

Az üzleti partnerek és ismert médiaszemélyiségek között olyanok is feltűntek a tömegben, mint Sabján Johanna a Cosmopolitan főszerkesztője, Lakatos Márk stylist, Szűcs Péter az InStyle főszerkesztője, Kajdi Csaba a Visage Models vezetője, Szegedi Kata és Anh Tuan divattervezők, a Konyhafőnök egykori döntőse Wossala Rozina, Nagy Réka modell, Aryee Claudia Tücsi a SportKlub műsorvezetője és Szentesi Éva, aki az est moderátoraként lépett színpadra.

 

A Tütü november 28-án, egy nyilvános parti keretein belül a nagyközönség előtt is bemutatkozik, majd hétről hétre újabb meglepetésekkel készül.