Tücsi szakított a családi hagyományokkal

Az egzotikus szépségű Aryee Claudiát (Tücsi) mostantól még többször láthatják a képernyőn a SportKlub nézői. A Híradó napi négy alkalommal élőben jelentkezik, Tücsi pedig – Világi Péterrel és Léderer Ákossal váltásban – folyamatosan tájékoztatja a rajongókat a sportvilág eseményeiről. Az egyre nagyobb rajongótáborral bíró tévés családja kezdetben meglepődött, amikor kiderült, hogy a lány az orvosi hivatás helyett a médiát választja.

A nézők egyre többet láthatják a bájos műsorvezetőt, így Tücsinek bőven van alkalma belerázódni a feladatba. „Jól érzem magam a kamera előtt, sokkal magabiztosabb lettem így, hogy napi négyszer jelentkezünk élő Híradóval. Arra kell odafigyelnem, hogy pozitív híreknél sokszor elragad a hév, ilyenkor tudatosan lassítanom kell magam. Szerencsére az embereknek tetszik, amit csinálok, hihetetlenül jó érzés az a sok visszajelzés, amit kapok. Így igazán jól tudok inspirálódni és fejlődni” – mondta Tücsi.

Most már nem vitás, hogy a képernyős életmódot Tücsi számára találták ki, ám ez nem volt mindig ilyen egyértelmű. Mivel családjában gyakorlatilag mindenki orvos, magától értetődő volt, hogy ő is erre az útra lép. „Ízig-vérig orvos családból származom, a testvérem és a szüleim is ezt a pályát választották. Gyakran előfordul, hogy az asztalnál a többiek latinul folytatnak le egy beszélgetést, én vagyok az egyetlen, aki semmit sem ért az egészből. Sőt, szükség esetén a családtagjaim kisebb beavatkozásokat is elvégeznek egymáson. Nekem sem kellett soha kórházba mennem, előfordult, hogy otthon kaptam meg az infúziót.”

Tücsi azonban hamar rájött, hogy hozzá sokkal jobban illik egy olyan világ, amelynek középpontjában a kommunikáció áll. A családon belül ez a vonal is megtalálható, Emília a família másik „nagyszájú” tagja. A nagynéni Svájcban él, így nem tudja figyelemmel kísérni Tücsi tévés bejelentkezéseit, de a távolból is büszke unokahúgára. Nemrég hosszú idő után végre újra találkoztak és megismételték a korábbi családi fotókat. Azóta természetesen a család is megbékélt az elkerülhetetlennel: Tücsi számára a stúdió és nem a rendelő a legotthonosabb közeg.