Dr. Pierce újra nyomoz- Érkezik az Észlelés második évada

A skizofrén professzor, Dr. Pierce február elejétől újabb elképesztő esetek felderítésében segíti az FBI csapatát. Az Eric McCormack főszereplésével készült, szokványosnak egyáltalán nem mondható sorozat második évada még több fordulatot és izgalmat ígér a Universal Channel nézőinek.

Az Észlelés egy hajdanán fényes jövő előtt álló zseniről szól, akit betegsége akadályozott meg abban, hogy igazán magasra törjön. A jóképű és hatalmas tehetséggel megáldott Dr. Daniel Pierce így egy kis egyetemen komoly lehetőségektől elzárva tengeti életét. Egészen addig a napig, amíg volt tanítványa, az FBI-ügynökként dolgozó Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) fel nem keresi, hogy segítségét kérje. A tengerentúlon átlagosan 7 millió nézőt a képernyő elé ültető széria kulcsa a nem mindennapi professzor karaktere, akit Eric McCormack kelt életre.

Az első szezonban Daniel Pierce a teljes gyógyulás határán állt, ismét elkezdte szedni gyógyszereit, így kikapcsolva „különleges képességeit”, amikkel párhuzamosan a hallucinációk is abbamaradtak egy időre. Az összeomlás azonban mindig akkor jön, amikor legkevésbé számít rá az ember, így a második évadban visszatérnek képzeletbeli kedvenceink. Hősünk választás elé kerül, hogy terapeutájával, Caroline-nal vagy a nő hallucinált verziójával, Natalie-vel kezd-e kapcsolatba. E mellett pedig számos bűneset is megoldásra vár.

Észlelés – 2. évad február 3-tól dupla epizódokkal

minden hétfőn 21:20-kor a Universal Channel műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*