Akciódús szezonzáróval búcsúzik a Kékpróba 4. évada

Veszélyben a 15-ös divízió! Kedden 21:20-tól jön a Kékpróba negyedik szezonjának fináléja, melyben kedvenc újonc rendőreink a szokásosnál is keményebb helyzetben találják magukat. Egy bűnöző kezd hajtóvadászatba ellenük! A szappanos krimiben idén minden megváltozott, a féléves beépített küldetésről visszatérő Andynek azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme, Sam új párt választott magának, akit ráadásul beosztottak mellé járőrözni.

A kapcsolati dráma mellett a negyedik évadban a korábbiaknál is változatosabb ügyek várták a Kékpróba zsarujait, akik idén furgonból halásztak ki megkötözött tiniket, megpróbálkoztak visszaverni egy kitörni készülő járványt, de volt itt gyerekrablás és egy félresikerült esküvő is. A szezon idén egy dupla résszel zárul le, melynek második felvonása hamarosan képernyőre kerül a Universal Channel műsorán.

Az évadzárót a lehető legfélelmetesebb csavarokkal próbáltuk izgalmassá tenni. Miután a 15-ös divízió vesztére hajtó Kevin Ford beszabadul az őrsre, mindenki élete veszélybe kerül. Többek közt Oliver és Sam rajongói is izgulhatnak majd, ők ketten különösen nagy slamasztikában találják magukat az évadzáróban. A nézők így intenzív fináléra számíthatnak, és arra, hogy sokak sorsa csak az ötödik szezonban zárul le.” – mondta el Tassie Cameron, a sorozat egyik készítője a Hollywood Reporternek.

Kevin Ford az előző részben elrabolta a divízió egyik veteránját, aztán hajtóvadászatot indított kedvenc rendőreink ellen. Így a normál körülmények közt üldözőkből lettek az üldözöttek. Feszült, drámai, ijesztő és sokak életét veszélybe sodró évadzáróra készülhetnek a rajongók Tassie szerint, aki hozzátette, Andyéknek igazi csapatként kell működniük, ha túl akarják élni ezt a kalandot.

A Kékpróba 5. évadát Amerikában már berendelték, az ABC-n ugyanis komoly sikernek örvend a krimi, mely ügyesen vegyíti A Grace klinikára jellemző szerelmi szálakat a komoly akciójelenetekkel.

Kékpróba 4. évadzáró – kedden 21:20-tól a Universal Channel műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*