Woody Allen tagadja a molesztálást

A 78 éves színész a New York Times-ban válaszolt az őt ért vádakra, miszerint szexuálisan zaklatta fogadott lányát, Dylan Farrow-t: “Természetesen nem zaklattam Dylant. Szerettem őt, és remélem egy napon majd megérti, hogyan fosztották meg egy szerető apától.”

NYR101-Woody+Allen+Dylan+FaAz újságban megjelent nyílt levélben a rendező azt állítja, fogadott lányát felesége, Mia Farrow buzdította a vádakozásra, és a most 28 éves Dylan csupán a bosszú eszköze.

Dylan egy hete elevenítette fel újra az 1992-es történetet a New York Times-ban, miszerint 7 éves korában, édesanyja házában szexuálisan zaklatta őt mostohaapja. Woody Allen szerint Mia Farrow-t akkor is és most is csupán a bosszú vezérelte, mivel nem tudja megbocsájtani, hogy a rendező viszonyba kezdett Farrow korábban örökbe fogadott lányával, Soon-Yi Previnnel.

“Nem kétlem, hogy Dylan azt hiszi, hogy molesztálták. De, ha egy hét éves, sebezhető lánynak egy erős személyiségű anya folyamatosan azt tanítja, hogy az apja egy szörnyeteg, aki molesztálja, nem csoda, ha a sok évi kiképzés után a kép, amit Mia szeretett volna láttatni rólam, gyökeret ver.” – írja a rendező.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*