Tüdőgyulladást kapott Michael Schumacher

A Bild német bulvárlap szerint tüdőgyulladást kapott a múlt héten a kómában fekvő Michael Schumacher, és az orvosok antibiotikummal kezelik.
Az újság azt írja, értesülésüket a menedzser, Sabine Kehm nem erősítette meg, annyit mondott – mint eddig szinte mindig, ha nem ő vagy az orvosok adtak ki információt -, hogy “spekulációkat nem kommentálunk”.A tüdőgyulladás a kóma egyik szövődménye, egyáltalán nem ritka, hogy megkapják a betegek.
Bő két hete már annak, hogy Schumachert megkezdték felébreszteni a mélyaltatásból, először állítólag pozitívan reagált a szervezete, de azóta semmilyen reakciót nem mutat a narkózis csökkentésére. Állapotában a tüdőgyulladás veszélyesebb, mint egészségesen, azt nem tudni, az ébresztési folyamatra mennyire van hatással a betegség, esetleg meg kellett-e azt szakítani. Korábban  a menedzsment azt közölte, az expilóta orvosai sem tudják, az ébresztés meddig tarthat, napok, hetek, hónapok, bármi lehet. A hétszeres F1-világbajnok december 29-i síbalesete óta, 45 napja van kómában

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*