Szexi kismamafotózáson járt a Sónyák – Vermes páros

Különleges fotózáson járt Sónyák Szilvi és Vermes Krisztián, a SportKlub MezTelenül stábjával. Az Újpest futballistája és párja nemrég jelentették be, hogy babát várnak, most pedig úgy döntöttek, megörökítik életük legfontosabb szakaszát.

 

Sónyák Szilvi már a hatodik hónapban van, szépen gömbölyödik a pocakja, ezért kedvesével úgy döntöttek, Debreczeni Zita kamerája elé állnak. A fotózás előkészületeinél Krisztián kicsit meglepődött, hogy Szilvin a vártál kevesebb ruha lesz.

„Megbeszéltünk valamit, normális, ruhás fotózásra készültünk, aztán az előkészületek közben előkerültek fehérneműk is, ami egy kicsit meglepett” – mondta el Krisztián a MezTelenül kamerája előtt, és azt is elárulta, nem mozog még otthonosan a kamerák kereszttüzében.

„Én azért egy kicsit szégyenlősebb is vagyok, hiába „élek” nap, mint nap 30 férfivel együtt. Néha minket is fotóznak, így valamennyire hozzászoktam már ehhez, de az ilyen jellegűekhez még nem igazán.  Tetőtől talpig szeretem Szilvit, ez egy áldott állapot, ezért mondtam is neki, hogy ne is szégyenlősködjön emiatt előttem. Imádom őt, és nagyon szépnek látom” – tette hozzá a focista.

Szilvi Krisztiánnal ellentétben teljesen felszabadultam mozgott a fotózáson.

„Nem éreztem magam zavarban, Zita is tett erről, hiszen a fotózás közben végig mondta, hogyan álljak, hogy az szépen mutasson. Szerintem nagyon jól sikerültek a képek” – jelentette ki Szilvi, aki azt is elárulta, hogy születendő gyermeküknek a Vermes Mia nevet adják majd.

Ha kíváncsi a különleges fotózás részleteire, ne hagyja ki a MezTelenül ma esti adását, 18:30-kor, vagy szombaton 12:00-kor a SportKlub műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*