Szabó Zsófi szexis fotósorozata

szabo_zsofi_sentiments_1

Szabó Zsófi

 A Jóban Rosszban Betty-jeként leginkább kosztümben,visszafogott stílusú ruhákban láthatják estéről estére a nézők Szabó Zsófit. A színésznő most ismét megmutatja dögösebb oldalát. Zsófi ezúttal Joó Beatrix divattervező felkérésre állt kamerák elé, hogy a Sentiments legújabb kollekcióját népszerűsítse.

„Egy éve ismerem Beatrixot és mindig is azonosulni tudtam a munkájával, kézzel készíti minden darabját, az utóbbi időben az ő gyönyörű ruháit viselem a nagyobb rendezvényeken. Örültem a felkérésnek, hiszen modellként is egy új oldalamat tudom megmutatni.  Jó érzés azonosulni a szereppel, hogy nagybetűs nő lehettem. Vannak helyzetek, amikor nőként kell viselkednem, persze szeretek sportosan, lazán is öltözködni.” – árulta el a TV2 sikersorozatának sztárja.

„Az új kollekcióm címe Au Bonheur des Dames, Zola regénye ihletésére. Összegyűjtöttem, melyek azok a dolgok, amelyek a hölgyek örömét szolgálják. Természetesen a ruhák, a virág, az édesség, a cipő-táska, a gyémánt, a tánc, a szépség és természetesen a férfi is szóba jött. A koncepcióm azt volt, hogy mindezen témákat átvitt értelemben jelenítsem meg a fotókon, például a virág úgy jelenik meg, hogy Baráth László barátunk virágmotívumos tetoválású karjával öleli át a modellt.” – árulta el Joó Beatrix divattervező. – „Zsófi képei a szépséget örökítik meg, hiszen minden nő keresi, törekszik a maga szépségére.” – tette hozzá a szakember.

szabo_zsofi_sentiments_2

A Jóban Rosszban sztárja örül a felkérésnek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*