Visszatér a TV2-re az álláskeresők műsora, a Sikeres leszek!

Kasuba L. Szilárd számos új megoldással segít majd az álláskeresőknek

Az első évad nagy sikere után újra képernyőn a TV2 „Sikeres leszek!” című, álláskeresőknek szóló műsora. Indul a második évad.

Új részekkel tér vissza szeptember 2-án a TV2 képernyőjére a „Sikeres leszek! – Az álláskeresők műsora”, amely újabb tíz részben igyekszik választ és megoldást kínálni a munkakeresők vagy munkahely-váltók leggyakoribb kérdéseire, problémáira. A műsor házigazdája ismét Kasuba L. Szilárd lesz, aki elárulta, több újdonsággal is készülnek a műsorban.

„Nagyon örülök neki, hogy visszatér a műsor, hiszen meggyőződésem – és a visszacsatolások is ezt igazolták –, hogy nagyon sok álláskeresőnek, munkahely-váltónak sikerült segítenünk az első évadban. Most, a második évadban több újdonságot is tervezünk, hogy még sokrétűbben mutassuk be az egyes területeket és szakmákat, ráadásul ezúttal több területet is tudunk majd érinteni, ahol még több pozíciót mutatunk majd be. Szintén újdonság lesz, hogy nem csak bemutatjuk majd a lehetőségeket, de azokat a munkavállalókat is elkísérjük, akik mér az adott pozícióban dolgoznak, így még hitelesebb betekintést nyújthatunk azoknak, akik ez iránt a terület iránt érdeklődnek” – fejtette ki Kasuba L. Szilárd.

A TV2 álláskeresőknek szóló műsorában elismert HR-esek, tanácsadók, cégvezetők, fejvadászok, önéletrajzírók segítik az álláskeresők gyakran rögös útját. A “Sikeres leszek!” adásaiból érdekes foglalkozásokat és karrier utakat is megismerhetünk közelebbről – mindezt annak érdekében, hogy a nézők közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához

A műsorvezető szerint nem csak állást keresőknek tudnak hasznos tippeket és tanácsokat adni, de a műsor nagy segítséget jelenthet azok számára is, akik még csak gondolkodnak a karrier- vagy munkahely-váltáson, de nem mernek még lépni.

„Azt tapasztaltam az első évad visszajelzései alapján, hogy sokan félnek megtenni az első lépéseket, mert mondjuk félnek attól, hogy kiderül, hogy váltanának, és tartanak a „lebukástól”, attól, hogy esetleg a két szék között a pad alá esnek. Nekik is be tudunk mutatni olyan megoldásokat, amelyek az ilyen problémákra jelenthetnek megoldást, mint például a fejvadász-cégek vagy a munkaerő-kölcsönzők, amelyekről sokan még csak nem is tudnak” – tette hozzá a tévés.

Kasuba L. Szilárd saját bőrén is megtapasztalta a karrierváltást

Kasuba L. Szilárd egyébként a saját bőrén is megtapasztalta a karrierváltást: az első évad kezdetekor, kilenc év kihagyás után tért vissza a képernyőre. A tévés ez alatt az időszak alatt számos olyan tapasztalatra tett szert, amelyet a Sikeres leszek! Is feldolgoz majd.

„A képernyő nélküli években leginkább a rendezvények irányába vezetett az utam, nem csak műsor vezettem, de szerveztem is őket. A covid-időszak alatt azonban a rendezvények szüneteltek, de a legnagyobb meglepetésemre egyre több házasodni készülő pár talált meg. Mondhatni a sors alakította úgy, hogy ma már – főleg a nyári időszakban – ez a fő területem. Nagyon nagy öröm segíteni a pároknak megszervezni életük egyik legszebb napját, ilyenkor pedig nem csak az előkészületeknél vagyok ott, de az ő nagy napjukat is végigkísérem, mint esküvői házigazda” – mesélt tapasztalatairól Kasuba L. Szilárd, aki azt is elárulta, hogy noha sokszor egész nap tartanak a forgatások, az esküvőszervezéssel maximálisan össze tudja egyeztetni a Sikeres leszek! munkálatait.

„A nyár és a kora őszi időszak a leginkább mozgalmas az esküvők terén, a műsor pedig szeptemberben tér vissza a második évaddal, így elkerülhetetlen volt egy kis párhuzamosság, de némi organizációval sikerül összeegyeztetni a kettőt. Az esküvői szezon lecsengésével pedig kezdődnek a céges események, karácsonyi rendezvények, ami egy kicsit besűríti az év végét, ezért nekem a nyaralás inkább az év elejét jelenti” – tette hozzá nevetve Kasuba L. Szilárd.

A “Sikeres leszek! – Az álláskeresők műsora” második évadának első része szeptember 2-án vasárnap lesz látható a TV2-n. Az új epizódok mindig vasárnaponként kerülnek képernyőre, az ismétléseket szombatonként tűzi képernyőre a SuperTV2. A műsor producerei Babay János és Koczka Máté.