Síron túli hangulat Csillagkúton

Rémálmok gyötrik Mihályfi Balázst, pontosabban az általa alakított Konrádot, aki kénytelen élete szerelmének hamvait új helyre költöztetni. A Jóban Rosszban története szerint a lövöldözések áldozataként elhunyt Zsuzsanna a doktor álmában kikel sírjából, így igazán rémisztő jeleneteket láthatnak a nézők a TV2 sikersorozatában.

A Zsuzsannát alakító Szalai Mariann számára új jelenetekben tér vissza a Jóban Rosszban képernyőjére. A bájos színésznő a rémisztő történetszál ellenére boldogan bújt ismét egykori karaktere bőrébe.

 

„A pályafutásom során első alkalommal ástak be a földbe. Szerencsére profin előkészített terepen forgattunk, így a hűvös idő ellenére sem fáztam. Körbetekertek fóliával, és teljesen elfedték a testem, még a fejem is be volt takarva avarral. A hatás fokozása érdekében pedig sápadtra maszkíroztak, és a hajamat is bekócolták.” – mesélte a Jóban Rosszban Zsuzsannája.

 

A bizarr jelenetek ellenére Mariann örömmel állt ismét a kamerák elé.

 

„Félelmetes és nyomasztó élmény volt, de nagyon jól érzetem magam, hiszen újra találkozhattam a stábbal, ráadásul Balázs is rendkívül kedves partner számomra. Újraéledt számomra az egész történet, ami oly közel áll hozzám, és persze picit szomorúsággal töltött el, hogy meg kell válnom tőle, ráadásul kissé féltékenyen érdeklődtem Konrád szerelmi életének alakulása felől.” – mondta viccesen Mariann, aki a magánéletben is jó baráti viszonyt ápol sorozatbeli partnerével.

 

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:55-től a TV2-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*