Seres Dani hat kiskutya életéért küzd

Hat árván maradt kiskutya életben maradásáért küzd Seres Dani. A Jóban Rosszban sztárja barátja telkén talált a hat csöppségre, és azóta mindent megtesz, hogy az állatok szerető gazdira találjanak. Amíg nem sikerül elhelyezni a kutyusokat, a színész naponta látogatja, eteti őket.

A csillagkúti maffiafőnök megtestesítője, Seres Dani pár napja hat árván maradt kutya gondozója lett. A színész egyik barátjának törökbálinti telkén talált rá az állatokra, és azóta minden szabad percében próbál nekik otthont találni.

„Hétvégén az egyik barátunk törökbálinti telke mellett találtuk meg a hat kiskutyát. Egy beszakadt pince bejáratánál figyeltünk fel a hangjukra, vizesek, sárosak voltak. Még nagyon picik, az anyukájuk vagy elpusztult, vagy befogták, így most mi próbálunk róluk gondoskodni. Találtunk nekik a telken egy kis fedett részt, amit igyekeztünk jól szigetelni és naponta többször cumisüvegből etetjük őket, de nagyon fontos lenne, hogy otthonra találjanak.” – árulta el a Jóban Rosszban Fehér Rolandja. – „Sajnos egyikünk sem tudja hazavinni a piciket, nekünk is van egy kutyánk és ott a kisfiam is. Így most ez egész baráti társaság próbál a maga kapcsolatait megmozgatva befogadó szülőket találni a piciknek. Négy kislány és két kisfiú kölyökről van szól. Több állatvédő szervezetet és menhelyet is megkerestünk, és döbbenetes, hogy segítségnyújtás helyett, volt olyan ember, aki azt mondta,  jobban járunk, ha nem foglalkozunk a kiskutyákkal, vidéken gyakran előfordul, hogy anya nélkül maradnak a kölykök. Tippként egy ásót és egy zacskót ajánlott az illetékes. Felháborít, hogy ilyen előfordulhat, de bízom benne, hogy sikerül napokon belül gazdát találni a kiskutyáknak, mert a szívem szakad meg értük.” – tette hozzá a színész, aki azt is vállalja, hogy maga viszi el új gazdájához a kiválasztott kutyust.

Ha valaki úgy érzi, hogy felelősségteljes gazdája lenne valamelyik kiskutyának, az jelentkezzen a jrotletek@tv2.hu e-mail címen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*