Sebestyén Roland: „A tesztek alapján bizakodóak vagyunk”

Eger után Miskolcon is szeretne kategóriájában legjobb tíz közé kerülni a Schmidt Racing rallye-párosa

A Balogh Róbert menedzser vezetésével nemrég megalakult Schmidt Racing az Eger Rallye-n egy tízedik hellyel debütált a Sebestyén Roland, Radó István páros jóvoltából. A hétvégi Miskolc Rallye-n szeretné megismételni ugyanezt a szereplést a duó, ráadásul abban bíznak, hogy ezúttal elkerüli őket a technika ördöge, és hibáktól mentesen tudnak majd célba érni.

A majd másfél hónapja megalakult Schmidt Racing ezúttal az autósportban folytatja a szereplését. A főtámogató tulajdonosa, Sebestyén Roland a Maricsek Rallye Team által biztosított Mitsubishi Lancer EVO IX volánja mögött, Radó István navigálása mellett a sikerrel teljesített Eger Rallye után a hétvégén a Miskolc Rallye-n is szeretné bizonyítani, ott a helye a 3-as kategória legjobb tíz párosa között. Sebestyénék a jó felkészülés érdekében még teszteltek is a hét elején, és bíznak abban, hogy ezúttal semmilyen technikai hiba nem hátráltatja majd őket a jó eredmény elérésében.

Sebestyén Roland autóversenyző: „Amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítanunk az idénynyitón Egerben, hiszen gyűjtöttük a kilométereket és rengeteg tapasztalatot szereztük. A Miskolc Rallye-n minden tekintetben szeretnénk előrébb lépni, éppen ezért a hét elején a Mecsekben voltunk tesztelni, és boldogan állapítottuk meg, az autónk hibátlanul működik, így bizakodóak vagyunk. Nagyon várom már a miskolci versenyt, amely hatalmas kihívás lesz majd a számomra. Még sosem vezettem azokon a pályákon, ám ennek ellenére bízunk abban, hogy a kategóriánkban ismét sikerül a legjobb tíz között végeznünk. Kell minden versenykilométer nekünk, és az a fő célunk, hogy megbízható teljesítményt nyújtva érjünk célba.”