Lőni tanult Marenec Fruzsi- Akciófilmben érezte magát a SportKlub sztárja

Akciófilmben érezhette magát egy délutánra Marenec Fruzsi. A SportKlub csinos műsorvezetője először őrületes sebességű Lotusával száguldozott, majd fegyvert ragadott és lőtt! Persze csak agyaggalambra. A magyar koronglövő válogatott tagjai egy kis közös kocsikázás után megtanították Fruzsinak, hogyan kell helyesen használni a fegyvert.

Különleges élményen vannak túl a Lotus Ladies Cup csinos sofőrjei és a magyar koronglövő válogatott tagjai, akik a júniusi hazai rendezésű Európa Bajnokságra készülnek. A lányok az örkényi Euroringen autóztatták meg a válogatott csapatot versenyautóikkal, cserébe a koronglövők a sarlóspusztai lőtéren valódi fegyvereket adtak a pilótanők kezébe. Fruzsi elárulta, ez volt az első alkalom, hogy fegyvert ragadott.

„Sosem lőttem még igazi puskával. Hatalmas élmény volt, de egyáltalán nem könnyű eltalálni a korongokat, ráadásul, ha nem szorítottam rendesen az arcomhoz a fegyvert, a puskatus megütött, lett is egy kis kék foltom. Annak azért örültem, hogy Gerebics Roland, olimpiai V. helyezett sportlövőnk segített, és így néhányszor el is találtam a mozgó célpontokat” – magyarázta Fruzsi. „A végén egy akciófilmbe képzeltem magam, úgy kergettem az agyaggalambokat, sajnos nem túl nagy sikerrel.  A színészeknek a moziban valahogy mindig jobban megy” – tette hozzá nevetve a SportKlub sztárja.

Ha kíváncsi, hogy sikerült Marenec Fruzsinak elboldogulnia a puskával, ne hagyja ki a MezTelenül április 17-i adását a SportKlub műsorán.