Lappföldön főznek a Hal a tortán sztárjai

Karácsony hetében a Mikulás hazájából jelentkezik a SuperTV2 gasztroreality-je. Lappföldön Kökény Attila, Gombos Edina, Fluor Tomi, Zsidró Tamás és Cseke Katinka versenyeznek a legjobb szakács címért.

Különleges adással várja a vendégeket karácsony hetében a Hal a tortán. A SuperTV2 ezúttal Lappföldig repítette a sztárokat, hogy hamisítatlan ünnepi környezetben mérjék össze főzőtudásukat. A Kökény Attila, Gombos Edina, Fluor, Zsidró Tamás és Cseke Katinka kalandos gasztrotúrájából készült epizódokat december 23-tól, minden hétköznap 17 órától láthatják a TV2-csoport prémium csatornájának nézői. A finnországi adáshéten minden szereplő más-más, különleges helyszínen ragad fakanalat. A szokásos konyhai teendők mellett a csapatnak számos különleges élményben volt része: meglátogatták az igazi Mikulást, ahol átadták gyermekeik karácsonyi leveleit a nagyszakállúnak, és legnagyobb meglepetésükre találkoztak egy magyarul beszélő Manóval is. Edináéknak meghatódtak, amikor megtalálták a magyar gyerekek által írt kívánságokat. Lappföldön természetesen nem maradhatott el a rénszarvas simogatás sem, a hét zárásaként pedig kutyaszánt vezettek Fluor Tomiék.

A Nagy Duett győztes párja, Kökény Attila és Cseke Katinka, valamint Zsidró Tamás még egy különleges videoklipet is forgattak, hogy megajándékozzák a nézőket. Téli táj, remek hangulat, ínycsiklandó ételek és szuper társaság – ezt kínálja a Hal a tortán karácsony hetére.

A Hal a tortán lappföldi különkiadása december 23-tól a SuperTV2-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*