Lánykérés Jóban Rosszban

Újabb örömteli pillanatokra számíthat a Jóban Rosszban közönsége. Józsi érzései ugyanis egyre komolyabbá válnak, így elhatározza, egy lánykéréssel pecsételi meg közös sorsát Orsival. Igaz, a nemrég még Vera után sóvárgó fiú elhatározásával nem mindenki ért egyet.

Vera eltűnése után Józsi nagyon nehezen talált újra magára, de egy valakire mindig számíthatott, Orsira. A fiatalok egyre több időt töltöttek együtt Luca okán, majd végül egymásba szerettek. Józsi pedig olyannyira komolyan veszi érzéseit, hogy megkéri a lány kezét, amit Böbe nem fogad kitörő örömmel. Az Orsit megformáló Braghini Rozina elárulta, mostanában biztosan csak a televízió képernyőjén kerülhet sor esküvőre.

„Mindenképpen szeretnék majd megházasodni, de a közeljövőben biztosan nem mondanék senkinek igent. Soha nem vonzottak a nagy lagzik, inkább mennék el kettesben a párommal, hogy egy egzotikus helyen, például Thaiföldön titokban kössük össze az életünket.  Gyönyörű ruhát képzelek magamnak, mint minden lány, de számomra nem a túlzott pénzköltésről szól ez a dolog.” – árulta el Braghini Rozina.

Hogy hogyan alakul Orsi és Józsi kapcsolata, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Jóban Rosszban – minden hétköznap 17:15-kor a Super TV2, 21:55-kor a TV2 műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*