Kemény nevelést kaptak a Király testvérek

Király Lindát és Viktort sokan ismerik, azonban arról keveset hallani, hogyan is él a Király család. A fiatal tehetségek szigorú nevelést kaptak, de ez csak szorosabbá tette szüleikkel való kapcsolatukat. Ma már az is előfordul, hogy velük együtt mennek bulizni.

A Király családban nehéz szétválasztani a munkát és a magánéletetet. Linda és Viktor rengeteget köszönhet szüleinek, édesapjuk, Király Tamás fiatal kora óta a zeneiparban dolgozik, édesanyjuk, Gabi pedig stylistként segíti gyermekei szakmai boldogulását. Ennek ellenére vannak olyan alkalmak, amelyek nem a fellépésekről és a felkészülésről szólnak, ilyenek például a születésnapok.

A születésnapok alkalmával kerüljük a nagy felhajtást, általában együtt vacsorázunk, megajándékozzuk az ünnepeltet, beszélgetünk. Persze ha kerek évfordulóról van szó, akkor természetesen mi is nagy bulit csapunk, akkor nincs határ” – mesélte Viktor, aki azt is elárulta, hogy nem minden ünnep telik ugyanúgy náluk, mint egy átlagos családnál. – „Karácsony környékén sok fellépésünk van, így Lindával nagyon kimerültek vagyunk ebben az időszakban. A szüleink készülnek az ünnepi vacsorára, amire mi általában hulla fáradtan esünk be – tette hozzá az énekes.

Persze nem mindig áll rohanásból Királyék élete, Linda édesanyjával gyakran szervez csajos programot.

 

„Amikor csak tehetem anyukámmal indulok vásárolni, viccesen azt szoktuk mondani, ha fújnak a szelek, akkor útra kelünk, hiszen angolul az árleszállítást „szélnek” hívják, ez régi poén a családban. Szóval ilyenkor órákig járjuk a várost. Nem csak a vásárlás vonz minket, ruhákról és cipőkről rengeteget tudunk beszélgetni. Ha esetleg nincs velem anyu, amikor ruhát vásárolok, mindig lefotózom magam az okostelefonommal, és átküldöm neki, hogy véleményezze az adott darabot. De nem csak rám jellemző ez, már észrevettem, hogy Viktor sem szeret egyedül dönteni divatkérdésekben.” – árulta el nevetve Linda.

Amióta Linda és Viktor sikert sikerre halmoz, egyre kevesebb lehetősége van a családnak a közös programokra, pedig régen sokat utaztak.

Amikor Amerikában éltünk, főleg Floridába és Mexikóba utaztunk. Amióta itt lakunk, Horvátországba megyünk a tengerpartra, bár erre egyre kevesebb idő van. Én egyébként sem vagyok az a nyaralós típus. Eléggé unom, ha egész nap csak fekszem a tengerparton” – ismerte be Viktor. – „Emlékszem, hétvégenként az egész család beült a kocsiba és Manhattan-be mentünk. Útközben mindig beszélgettünk és rádiót hallgattunk. Azt hiszem, akkor kezdtem el odafigyelni a zenére” – vette át a szót Linda.  

Oldott, laza a viszony a fiatalos szülők és a gyerekek között, akár még bulizni is elmennek együtt, de nem volt ez mindig így.

Nagyon keményen neveltek minket. Míg mások bulizni jártak, nekünk este 8-ra haza kellett érnünk, hogy megírjuk a leckét. Ha pedig zsebpénzt akartunk, azért meg kellett dolgozni. Én például babysitterkedtem, aztán egy smink-üzletben dolgoztam. Viktor és Ben pedig kávézókban, pizzázókban keresték meg a zsebpénzüket. Azt hiszem, ez kellett ahhoz, hogy szorgalmasak legyünk, és hogy elérjük a céljainkat”- vélekedett Linda.

Míg a két énekes naponta találkozik egymással, addig harmadik testvérük, Ben Amerikában él. Vele az internet segítségével tartja a kapcsolatot a család.

Igyekszünk Bennel napi kapcsolatban maradni egymással, a Hipernet segítségével gyakran olyan érzés beszélgetni, mintha nem is választana el minket egy fél világ. Persze amikor csak lehet, próbálunk személyesen is találkozni. Most Karácsonyra például hazajön Ben, és úgy néz ki, pár hétre én is visszamegyek vele Amerikába.” – árulta el Viktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*