Slágergyanús dallal kezdi az évet Király Viktor, nem akárki oldalán

Karrierjük kezdetén Király Viktor, A DAL 2022 férfi műsorvezetője és az aranytorkú énekesnő, Radics Gigi írtak már egy közös dalt, ám az nem lett felkapott. A két népszerű zenész a 2022-es új szerzeményüktől viszont azt reméli, hogy igazi közönségkedvenc lesz – minderről az M2 Petőfi TV aktuális műsorában, a FRISS-ben meséltek a dal premierje után.

Király Viktor lendületesen indította az új évet: először kiderült, hogy ő lesz A DAL 2022 házigazdája Rókusfalvy Lili mellett, de közben zenei karrierjét sem hanyagolja, új dallal jelentkezett. A slágergyáros zenész Radics Gigivel alkotta meg a fülbemászó, szerelmes-szakítós dalt, amely a Nem szóltál címet kapta. A közös munkáról az M2 Petőfi TV műsorában elárulták, meglepően gyors és gördülékeny volt, ahhoz képest, hogy konkrét elképzelés nélkül álltak neki a dalszerzésnek.

„Sok évvel ezelőtt ugyan volt egy közös dalunk, de ahhoz nem készült klip, így csak kevesen ismerik. Egy tavaly nyári koncertünk után határoztuk el, hogy írunk egy közös dalt. Gigivel nagyon könnyű együtt dolgozni. A nulláról indultunk, bementünk a stúdióba a producerünkkel, Gerendás Danival, nem beszéltünk sokat, de egyszer csak jöttek a dallamok és a témák…” – idézte fel a dalszerzés folyamatát Király Viktor, akit Gigi csak megerősített az elmondottakban, ő is egyből rá tudott kapcsolódni duettpartnerére és a producerük elképzeléseire.

„A mi barátságunk már 15 éve tart, és nagyon hasonlóan alakul az életünk. Külső szemlélőként láttuk egymás hullámvölgyeit, de mára mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és pár hónap különbséggel születtek meg a gyermekeink. Ez a dal azonban arról szól, amit a környezetünkben sajnos többször tapasztalunk, hogy vannak olyan kapcsolatok, amelyek idővel zátonyra futnak” – tette hozzá Radics Gigi, aki nemcsak zenei témákban, hanem magánéleti kérdésekben is számíthatott Viktorra, akivel időről időre megosztották egymással szerelmi életük egy-egy részletét.

A két zenész egyetértett abban, hogy a párkapcsolatokban kitartónak kell lenni, mert a konfliktusok annak természetes velejárói. Király Viktor szerint a szakítás legtöbbször a könnyebbik út – ezt az üzenetet szeretnék átadni a közönségnek. A FRISS idézett adásából pedig az is kiderül, hogy Gerendás Dani milyen különleges szerepet kapott a videóklipben a szerelmespárt alakító énekesek mellett.

FRISS – zenei hírek, kulisszatitkok és exkluzív interjúk minden hétköznap 20:10-től az M2 Petőfi TV műsorán!

 

A FRISS korábbi adásai 60 napig újranézhetők a műsor MédiaKlikk-oldalán!