Jön a Monk utolsó évada a Universal Channel műsorára

A Monk – A flúgos nyomozó 2002-ben mutatkozott be Amerikában, és megannyi díja mellett olyan bravúrt vitt véghez, amire kevesen számítottak. Úgy tudott kultsorozattá válni, hogy durva bűntényeket vegyített megkapó humorral. Tony Shalhoub főszereplésével pedig legalább olyan hírhedt nyomozót kapott a közönség, mint Columbo volt. A Universal Channel műsorán szeptember közepétől minden hétköznap jön a Monk utolsó évada, és vele együtt a könnyes finálé is.

 

125 epizód, 5 főszereplő, 10 mellékszereplő és számos vendégsztár neve fémjelezte a Monk – A flúgos nyomozót, amely soha nem látott kreativitással ötvözte a bűntényeket és a humort. Tony Shalhoub ebben a tévéprodukcióban vált igazán ismert névvé, bár a közeljövőben vélhetően már nem tudja levetni magáról a különc bűnüldöző kabátját. A Monk utolsó szezonja 16 résszel érkezik a Universal Channel műsorára. A rajongóknak pedig nem kell attól tartaniuk, hogy válaszok nélkül maradnak. A sorozatzáró rész bizony lezár majd minden rejtélyt, hogy hiányérzet nélkül búcsúzzanak a nézők Monktól.

Kalandokból pedig az utolsó felvonásban sem lesz hiány. Monk kedvenc színésznője testőrének áll, UFO-kkal találkozik, végre farkasszemet néz fóbiáival és döbbenetes felfedezést tesz. A sorozat befejező epizódja senkit nem hagy majd könnyek nélkül.

A Golden Globe és Emmy-díjas Monk – A flúgos nyomozó 8. szezonja szeptember 16-án mutatkozik be a Universal Channel műsorán. Az új epizódok minden hétköznap, 18:20-kor kerülnek adásba!