Interjú Aloe Blacc-kel

I Need A Dollar, Loving You Is Killing Me, Green Lights – ezekre a világslágerekre is számíthat az, aki vasárnap a Zöld Pardonba látogat Aloe Blacc koncertjére. A világsztárt a Class FM hozza el Magyarországra. A világhírű előadó a koncert előtt exkluzív interjút adott a Class Délután háziasszonyának Vágó Pirosnak, ahol többek között elárulta, olyan dalok is felcsendülnek majd június 23-án este, amelyeket még nem láthatott-hallhatott színpadon senki.

aloeblacc_classfm

Aloe Blacc

Aloe Blacc dalait az egész világ dúdolja – az I Need A Dollar hazánkban is óriási sláger. A dal sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy az egyik népszerű amerikai sorozat, a Kergetjük az amerikai álmot főcímdala lett – és az amerikai tévés sajtó imádta egyedisége miatt. Az idén 34 éves soul énekes nem ma kezdte a pályáját: slágereivel évről évre kapaszkodott a műfaj nagyjai, George Benson és John Legend szintjére. Mostanra révbe ért. Személyében a Class FM egy igazi, tündöklő előadóművészt hoz el Magyarországra, a soul és a pop zene hazai hívei együtt bulizhatnak a toplisták éllovasával. Aloe Blacc a koncert előtt Vágó Pirosnak adott exkluzív interjút.

Az énekes elárulta, hogy nem számított ekkora sikerre. „Nagyon hirtelen és váratlanul jött a siker, végtelenül jó érzés tudni, hogy ennyi embernek tetszik a zeném. Én is élvezem és a barátaim is élvezik, és igazán jó érzéssel tölt el, hogy rajtunk kívül még ilyen sokan szeretik a világ körül.” – mondta el.

 

A világ körüli sikert a számos rajongói feldolgozás is tükrözi: a videómegosztókon egymást érik az Aloe Blacc-dalok különböző verziói. Az énekes is találkozott már néhánnyal ezek közül és nem titok, hogy kedvencei is vannak. „Van egy középiskolás acapella csapat Amerikában, akik egy tehetségkutatóban mutatták be az I Need A Dollart, ami nagyon tetszett, de igazán azok a kedvenceim, amikor kicsi gyerekeket, három-négyévesforma kölyköket látok, ahogy a Dollart éneklik, hihetetlenül aranyosak.” – vallotta be a sztár a Class Délután háziasszonyának.

Aloe Blacc sokat turnézik, amely sok energiát elvesz, de azt mondja, megéri, mert minden vágya, hogy átadja a zenéjét rajongóinak. Izgatottan várja a vasárnapi budapesti koncertet, ahol igazán különleges élményt ígér a közönségnek. „A Good Things albumot adjuk majd elő, amely egy 2010-es lemez, de már keményen dolgozom az új korongon is. Természetesen erről is mutatok majd be dalokat, olyan szerzeményeket is, amelyeket még nem látott színpadon senki. Vadonatúj zenéket hallhattok és láthattok tehát a következő lemezemről.” – avatta be a kulisszatitkokba a leghallgatottabb rádió műsorvezetőjét az énekes, aki először jár Magyarországon, és három napot tölt majd hazánkban.

vago_piros_uj

Vágó Piros

 

Vágó Piros elárulta, hogy izgult kicsit az interjú előtt, hiszen nem minden nap adódik lehetősége egy igazi világsztárral beszélgethetni.

„Rendkívül készséges és nyitott személyiség. Viszont hallhatóan fáradt volt kicsit, hiszen a turnéidőszak kemény része az életének, mondta is, hogy az utóbbi időben szinte nincs megállás. Nagyon jól sikerült az interjú. A magánéleti kérdéseket inkább kerültem, de az kiderült, hogy legszívesebben otthonában kapcsolódnak ki feleségével. Nagyon kellemes a hangja, és fantasztikusak a zenéi. Szupernek ígérkezik a vasárnapi  koncert, hiszen tizenkét zenésszel áll majd színpadra.”- lelkendezett Piros, aki természetesen ellátogat majd vasárnap este a Rákóczi híd budai hídfőjénél lévő Zöld Pardonba.

Az Aloe Blacc-kel készült exkluzív interjú péntek délután lesz hallható a Class FM-en.

Aloe Blacc koncert június 23-án a Rákóczi híd budai hídfőjénél lévő Zöld Pardonban!

A belépő elővételben 2.500 forint a Zöld Pardonban és a jegy.hu-n, a helyszínen a fellépés napján 2.990 forint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*