Fésűs Nelly Csillagkúton fekszik kés alá

Pongrácz Barbara új  kampánya nem csupán újabb fordulatokat, de egy új karaktert is hoz a Jóban Rosszban epizódjaiba. Fésűs Nelly egy nemzetközi modell, Perger Éva bőrébe bújva bukkan fel a TV2 népszerű sorozatában. A történet szerint azonban az izgalmas munka mellett egy komoly beavatkozás is vár rá.

 fesus_nelly_1A Jóban Rosszban történései szerint a sikeres modell, Perger Éva nagy eséllyel mellrákra való hajlamot örököl, így prevenciós jelleggel mindkét mellét leveteti. A modellt alakító Nelly az elmúlt hónapokban sajnos nem csak a sorozatban, de a magánéletben is közel került a súlyos betegséghez.

„A masztektómia egy nagyon komoly döntés, annak ellenére, hogy ma már korrekciós műtétek sokat segíthetnek. Szerintem kívülállóként senki sem tudhatja, hogy hasonló helyzetben mi a helyes döntés, és nem is lehet ebben állást foglalni. Ha az életemet menthetném meg ezzel, vagy a gyermekemért tenném mindezt, akkor biztosan alávetném magam. Sajnos jobban megviselt a szerep, mint vártam, mivel egy barátnőmnél éppen pár hónapja diagnosztizáltak mellrákot.” – mesélte Fésűs Nelly, akinek a családjában szerencsére nem volt hasonló eset.

Bár a Nelly által alakított Éva sorsa nem éppen felhőtlen, a stábbal való közös munkába örömmel vetette bele magát.

„Nagyon örültem a felkérésnek, otthonosan éreztem magam, hiszen sokakat már ismertem a csapatból. Madár Verával többször is játszottam már együtt, de Gazdag Tibit és Legerszki Krisztit is ismertem, ráadásul a történet szerint velük forgattam a legtöbbet. Teljesen más, mint a színpad, de éppen ettől izgalmas.” – mondta a csinos színésznő, aki jelenleg párhuzamosan játszik Tatabányán, a La Mancha lovagja című színdarabban is, amivel régi álma vált valóra.

A kényes beavatkozást Éva kérésére a kórház és Barbara is próbálja titokban tartani, azonban kérdéses, hogy a hírességet sikerül-e megóvni a nyilvánosság elől, és sikeresen zárul-e műtét, illetve Barbarával való közös munka.

Jóban Rosszban – minden hétköznap 20:40-kor a TV2-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*