Exkluzív lemezpremier a Class FM honlapján!

A Grammy díjas Train Bulletproof Picasso című új albuma világszerte szeptember 15-én debütál, de a rajongók legnagyobb örömére a lemez teljes anyaga már most elérhető a Class FM weboldalán. A magyar hallgatók így már öt nappal a premier előtt hallgathatják többek között az Angel In Blue Jeanst, amely már most a Class40 egyik kedvence. A vadonatúj lemez rádiós premierje – 1 nappal a megjelenés előtt – vasárnap 17 órától lesz a Class40-ben. A zenekar saját Facebook oldalán is megosztotta több milliós rajongótáborával a különleges lehetőséget.

 

Az utóbbi időben a Class FM olyan népszerű előadók új albumait mutatta be elsőként, mint az extravagáns Lady Gaga, a feltörekvő Clean Bandit vagy a Happy című dalával egészen a slágerlisták csúcsáig száguldó Pharrell Williams. Magyarország leghallgatottabb rádiója most a Trainnek nyújt az egész világon egyedülálló debütálási lehetőséget. A ClassFM.hu-n már most, napokkal  a premier előtt hallhatják a magyar zenerajongók az együttes Bulletproof Picasso című új albumát. A leghallgatottabb rádió ezzel elsőként teszi elérhetővé a Train új lemezét, amelynek csak szeptember 15-én, hétfőn lesz világpremierje. A zenekar saját Facebook oldalán is megosztotta a különleges lehetőséget több milliós rajongótáborával, így a következő napokban a Class FM weboldala újra a nemzetközi érdeklődés középpontjába kerül majd.

A háromszoros Grammy-díj győztes rockbandának olyan világslágereket köszönhetünk, mint az 50 Ways to Say Good Bye vagy a Drive By. Újdonságuk, az Angel in Blue Jeans alig egy hónap alatt belopta magát a magyar zenerajongók szívébe, a rádió toplistáján egyre magasabbra tör. A dal videoklipjében szerepel Danny Trejo, a Machete és az Alkonyadtól pirkadatig híres karakterszínésze és Hannah Simone, a New Girl című TV show üdvöskéje is.

„A Train zenekart 2009-ben ismertem meg, amikor a Class FM elkezdte játszani a Hey Soul Sister-t. A dal akkora hatással volt rám, hogy egy csapásra a kedvenceim lettek. Nagyon szimpatikus számomra, hogy a zenéjükön mellett szűkebb hazájuk, Kalifornia borait is népszerűsítik. Sőt, most már a borokhoz passzoló csokoládéval is előrukkoltak.” – mesélte Vágó Piros. „A Class FM közönsége már megszokhatta, hogy mindig nálunk kerülnek bemutatásra elsőként a legnépszerűbb előadók dalai és albumai. Nagyon örülök, hogy mi mutathatjuk be először az új Train lemezt is.” – tette hozzá a Class Délután népszerű műsorvezetője.

Imádom a Traint, mindig az egyik nagy kedvencem, Bon Jovi jut eszembe róluk, mert ugyanaz az amerikai feeling árad a dalaikból. Pat Monahan hangja zseniális, az együttes zenéje pedig lágy és dallamcentrikus, óriási rajongójuk vagyok. Nagyon szeretnék elmenni egy Train koncertre, ez már régóta álmom, csak eddig még nem léptek fel Magyarországon, én pedig nem voltam olyan helyen, ahol sikerül volna őket meghallgatnom. Az Angels in Blue Jeans máris nagy siker, sejteti, hogy az album többi száma is ugyanilyen szuper lesz. Eddig adásban voltam, de alig várom, hogy hazaérjek, és maximum hangerőn hallgathassam a lemezük a laptopomon.” – árulta el Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája.

A Train Bulletproof Picasso című albuma márelérhető a piacvezető rádió weboldalán, aki pedig szeretne még többet tudni a lemezről, hallgassa szeptember 14-én vasárnap 17 órától a Class40-et, ahol exkluzív albumpremier során mutatja be hazánk elsőszámú rádiója az új hanganyagot.