A legnagyobb világsztárokkal érkezik a Class Nyár 2016

Ha nyár, akkor jönnek a legnagyobb bulik, amelyekre idén is a Class FM viszi el hűséges hallgatóit. Május 23-án beindul a Class Nyár 2016, amelynek keretében a szerencsések többek között olyan világsztárok koncertjeire juthatnak el, mint a sztár DJ: Robin Schulz, a páratlan hanggal megáldott John Newman, a rock fenegyereke: Bryan Adams és a legendás Red Hot Chili Peppers. Idén augusztusban látogat hazánkba a nyolc Grammy-díjas Rihanna is, akinek várva várt bulijára nyerhetnek elsőként páros belépőket Vágó Pirosnál a szerencsések.

 

Három hónap, több mint félezer szerencsés hallgató és a nyár legforróbb bulijai, amelyekre idén is a Class FM juttatja el az élmények szerelmeseit. Május 23-án, hétfőn Vágó Pirosnál rajtol a Class Nyár 2016, amelynek keretében elsőként a világhírű barbadosi énekesnő, Rihanna augusztusi koncertjére nyerhetnek belépőket a hallgatók. Rengetegen várják, hogy a világ egyik legsikeresebb előadójának nyolcadik, „ANTI” című stúdióalbumának dalai és a korábbi, jól ismert slágerek – mint a látványos klippel felturbózott Bitch Better Have My Money, az American Oxygen vagy a Paul McCartney-vel és Kanye Westtel közös FourFiveSeconds – hogyan szólnak élőben.

„Rihanna rendkívül figyelemreméltó előadó, akinek nagyon jó hangja és irigylésre méltó önbizalma van. Olyan embernek gondolom, aki soha nem kételkedett magában, és talán ez is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a tehetségét ismertségre, népszerűségre és sikerre tudja váltani” – kezdte Vágó Piros, akinél a legszerencsésebb hallgatók páros belépőket nyerhetnek Rihanna augusztusi koncertjére. „Alig várom, hogy elkezdődjön a játék, mert hiszek abban, hogy élményt adni az egyik legjobb ajándék. Annál pedig nehezen tudnék elképzelni jobb élményt, mint hogy olyan világsztárok koncertjeire juttatjuk el a hallgatókat, akiket talán soha nem láthatnának élőben. Biztos vagyok benne, hogy idén is rengeteg boldog és megható pillanatnak leszünk tanúi, amikor sorsolunk” – tette hozzá a Class Délután népszerű háziasszonya.

Riri az év eleje óta járja a világot Anti World Tour-jával, amely nyáron érkezik Európába, ám a magyar fesztiválfellépés igazi exkluzivitásnak számít a könnyűzenei élet egyik legnagyobb sztárjának koncertnaptárjában, augusztus 11-én. A Class Nyár 2016 keretében pedig a leghallgatottabb rádió szerencsés játékosai ingyen vehetnek részt a barbadosi szépség várva várt buliján. De itt még természetesen nem ér végét a nagyszabású játék: a nyár folyamán olyan további, világszerte ismert előadókhoz is közelebb kerülhetnek a hallgatók, mint a sztár Dj Robin Schulz, a Grammy- és Brit-díjas Jess Glynne, a popkirály John Newman, a rock fenegyereke Bryan Adams és az ikonikus Red Hot Chili Peppers. Ehhez nem kell mást tenniük, csak figyelni Vágó Piros és Abaházi Csaba műsorait és jelentkezni a játékokra.

A Class Nyár 2015 hónapjai alatt közel hétszáz jegyet osztottak szét a hallgatók között, a játékokra több ezren jelentkeztek adásban, valamint a leghallgatottabb rádió weboldalán és Facebook-felületein. A szerencsés hallgatók élőben izgulhatták végig a hazai Forma 1-es futamot, láthatták a Violetta című sorozat bájos főszereplőjének látványos show-ját és ott tombolhattak Robbie Williams, Tiesto, David Guetta, Avicii vagy a Magyarországon először fellépő Ellie Goulding buliján is.

 

Class Nyár 2016 – Világsztárok nyara a Class FM-en!