Együtt zárta az évet a Jóban Rosszban stábja

Zamatos borok, családias hangulat, ínycsiklandó harapnivalók – így búcsúztatta a 2013-as évet a Jóban Rosszban csapata. Az egész éves sikerekre koccintottak a sorozat színészei, akik rövid pihenő után januártól újra visszatérnek a képernyőre.

 

Ismét egy sikeres évet tudhat maga mögött a Jóban Rosszban sorozata, ennek alkalmából pedig a stáb egészen hajnalig ünnepelt a Dugóhúzó Bárban. Minden évben közös bulival zárják az évet Csillagkút hírességei, akik a sok munka után ilyenkor végre időt szakítanak egy kis lazításra is.

„Mindig jók ezek a bulik, ilyenkor úgy érzem magam, mintha egy családi vacsorára mennék. Ez nem egy tipikus munkahely, mindannyiunk közös célja, hogy sikeresen működjön a sorozat, ezek a programok pedig még inkább összekovácsolnak minket” – mondta Baronits Gábor. – „Az ünnepek alatt pihentem, a családommal és a barátaimmal töltöttem a szabadidőmet, Szilveszterkor pedig egy házibuliban ünnepeltünk.” tette hozzá a Jóban Rosszban Halász Kristófja.

 

Fábián Anitánál a munka az év utolsó napjaiban sem maradt el, de végre több időt tudott szakítani a kislányára is.

 

„Egész nap forgattam, este pedig még előadásom is volt, így hulla fáradtan érkeztem az évadzáró helyszínére. De még így is jól éreztem magam, mivel ebben a közegben nem kell senkinek megfelelnem, nyugodtan elengedhetem magam, ők az egyik családom.” – mesélte Fábián Anita, aki a Szilveszterkor lányával ünnepelt. „Az első komolyabb Szilveszter volt ez Pipi számára, amit nagyon élvezett. A Játékszínben együtt buliztunk az előadásom után, de egyébként is sok közös programot csináltunk a szünetben, végre több időnk volt egymásra.” – mondta Anita.

 

Szabó Zsófi egész nap sütött, hogy saját készítésű finomságokkal lepje meg a stáb tagjait. A pihenés után pedig már újra a munkáé a főszerep. A forgatások mellett a képernyőre is visszatért a Jóban Rosszban, amit mostantól 21:35-től láthat a közönség a TV2 műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*