Bikiniben ünnepelt Póth Dia és Kiss Orsi

orsi_diaStrand, csajos buli, és meglepetés a Class FM-ből. Kiss Orsi és Póth Dia huszonöt éve elválaszthatatlan barátnők, így nem csoda, hogy a születésnapokat is együtt töltik. A többszörös műkorcsolyázó bajnok Dia a napokban ünnepelte 32. születésnapját, amelynek megszervezésében Orsi is nagy szerepet vállalt.

 

Orsi és Dia még gyerekkorukban, egy műkorcsolya edzőtáborban találkoztak, és habár azóta Orsi más területen találta meg a helyét, a mai napig nagyon szoros a kapcsolat köztük. Mostanában azonban nem könnyű összehozni egy közös bulit. „Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, de minden évben igyekszünk időt keríteni a közös ünneplésre. Idén Dia férje titokban szervezett egy partit, ahol a családi strandolás közepette váratlanul lepték meg a barátok. Nem is sejtette, hogy készülőben van valami, de hihetetlenül örült. A parfétorta is isteni volt!”-  mesélte a Class FM műsorvezetője.

 

Nem ez volt az egyetlen meglepetés, Dia férje, Gyepes Gábor focista ugyanis a leghallgatottabb rádióban is felköszönthette feleségét. „Dia őrülten nagy Bon Jovi rajongó, így a közbenjárásommal, délután Abaházi Csaba kívánságműsorában egy egész ország is hallhatta, ahogyan Gyepi köszönti feleségét egyik kedvenc Bon Jovi dalával. Ráadásul Gábor a házasságuk néhány kulisszatitkáról is lerántotta a leplet.”- mondta nevetve Orsi.

 

A Class Magyarok csinos háziasszonya azt is elárulta, hogy a strandos buli után Diával ketten vágtak neki a budapesti éjszakának. „Este a családtól elszakadva, igazi csajos ünneplésbe vetettük bele magunkat. Megkóstoltuk a belváros legfinomabb koktéljait, kicsit kettesben is lazítottunk.”- tette hozzá Orsi. Dia ezek után biztosan azon töri a fejét, hogy mivel lepje meg barátnőjét a szülinapján, persze addig még majdnem egy éve van.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*