Fergeteges óévbúcsúztató a Sláger TV-vel!

Ezúttal is különleges szilveszteri és újévi műsoráradattal készül a nézőinek a Sláger TV. Már december 31-én, délután megkezdődik a mulatozás: a Zenepostában a házigazdák, Pordán Petra és Abaházi Csaba mellé a Sláger FM másik két nagyágyúja, Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi is csatlakozik. Este a Sztár-Like csapata invitál minket egy meglehetősen eseménydús évzáró disznóvágásra, az újév első napján pedig Szekeres Adrienn koncertjét láthatjuk.

Slager_TV_szilveszter

Az önfeledt szórakozás, na és persze a mulatás jegyében telik az óév utolsó napja a Sláger TV-n. Pordán Petra és Abaházi Csaba egy különleges Zeneposta adással várják a tévénézőket szilveszter napján: a Sláger FM másik két ikonikus műsorvezetője, Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi vendégeskedik náluk. A négy műsorvezető közösen elevenítik fel a régi szilveszteri bulik hangulatát, miközben egymás anekdotáin is jól szórakoznak a gyerekpezsgővel bőven átitatott két órában, amely során külföldi és magyar előadók slágerei is felcsendülnek.

December 31-én este a Sztár-Like különkiadásában Debrecen térségébe, Bocskaikertbe látogat el a műsor két háziasszonya, Dankó Szilvi és Annamary. Vendéglátójuk a hajdúságban élő Báder Tibcsy, aki a Véndiófa Csárda udvarára invitálta meg a Sláger TV mulatós énekeseit, egy évzáró disznóvágásra, ahol az evés-ivás mellett persze a jókedv és az önfeledt dalolás játssza majd a főszerepet. A talpalávalót Tordai Zoltán és zenekara húzza, és dalra fakadnak a csatorna sztárjai, többek között Mohácsi Brigi, Hencsy, Éder Gabee, Köteles Cindy és Köteles István, Roberto, a Pacsirták, a Royal Team, Tajtiboy, valamint a Tesók is.

Január 1-jén délután, az előző napi buliból ébredezve pedig Szekeres Adrienn koncertjével kedveskedik a nézőknek a csatorna.

Zeneposta december 31-én 12.00-kor, Szilveszteri Sztár-Like Extra 18.55-től, Szekeres Adrienn koncertje pedig január 1-jén 14.00-tól látható a Sláger TV műsorán.