Szandi rockzenére vált?!

Hétvégén a Sláger TV „Zeneposta” című műsorában Pintácsi Alexandra, ismertebb nevén Szandi beszélgetett Abaházi Csabával a kezdetekről, az elmúlt 30 éves pályafutásáról és a legújabb lemezéről. Az interjúban azt is elárulta az énekesnő, hogy ki tanította meg pénzt számolni, és hogy milyen foglalkozást választana, ha nem énekelne.

A héten jelent meg Szandi huszadik lemeze, a Bolond nyár. Az énekesnő bevallása szerint szerelmes lett ebbe az új albumba. A lemezen szereplő tíz új dal mellett négy videóklipre is számíthatunk tőle a közeljövőben. Az egyik legpörgősebb zeneszám, a Jó napom van Trap kapitány közreműködésével jött létre: a dobszólamot beatboxra cserélték, emellett beépítettek egy szexi szaxiszólót is, amit a Peet Project zenésze, Závodi Attila fújt fel.

Szandi a Sláger TV-nek elárulta: vár sokan nem tudják, de ő nagyon szereti a rockot, és az utóbbi években a klasszikus nagy slágerei is, mint például a Nyugi doki is már új, dögösebb zenei alapot kaptak. Az egyik fellépése végén egy fiatal rocker lány megjegyezte, hogy olyan volt, mint egy igazi rock koncert. A rockzene mellett az énekesnő egyik titkos szenvedélye a sütés. A műsorban elmesélte, hogy amikor készítette a kisfia születésnapjára a Trónok harca-tortáját, rájött, hogy ha nem énekléssel foglalkozna, biztosan cukrász szeretne lenni.

A Sláger TV “Zeneposta” című műsora Abaházi Csabával és Pordán Petrával minden nap 12:00 órától kezdődik. A szombati műsorban Szandi karrieréről és legújabb lemezéről tudhatnak meg kulisszatitkokat a nézők.