Azurák Csaba újra a Naplóban

Vasárnap este a megszokottól eltérően nem Vujity Tvrtko, hanem Azurák Csaba köszönti a TV2 Napló nézőit. A Tények híradósának nem ismeretlen a terep, korábban 8 évig a Napló csapatát erősítette.

Vasárnap este Vujity Tvrtko helyett Azurák Csaba vezeti a TV2 Napló című műsorát. A Tények híradósa korábban évekig a Napló csapat oszlopos tagja volt, így nem volt kérdés, hogy ő ugrik majd be kollégája helyére. Vujity Tvrtko „hiányzása” igazolt, június 30-án ugyanis a Horvátország Európai Uniós csatlakozását ünneplő horvát nemzetiségi gála házigazdája lesz imádott városában, Pécsett.

– Horvátország a 28. tagállamként csatlakozik az Európai Unióhoz. Ebből a jeles alkalmából rendezzük ezt a gálát. Az ünnepség során kétnyelvű szentmisét celebrálnak, horvát és magyar kultúrcsoportok, komoly és könnyűzenei együttesek lépnek fel. Az este sztárvendége pedig Horvátország egyik legismertebb könnyűzenei csapata lesz
– mesélte Tvrtko, aki ötletgazdája a programnak.

Azurák Csaba pedig lelkesen várja, hogy vasárnap a Napló házigazdájaként köszöntse a TV2 nézőit.

– Nagyon jó érzés ide visszatérni, olyan izgalommal készülök a vasárnapi adásra, mint annak idején az első saját riportomra. A virtuális stúdió nem okoz majd gondot, hiszen a Tényekben is hasonló technikai paraméterekkel dolgozunk – mondta Azurák Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*