A FICSAK játékos formában szeretné felhívni a figyelmet az édesapákra Online játékkal és családias hangulatú Apák napi ünnepséggel is készülnek

Apa nélkül nem kerek a világ! „Apukámnak készítettem“ címmel felhívást és nyereményjátékot indítottak a kisgyerekes családok számára.

 FICSAK - Apák napja3

A Fiatal Családosok Klubja legfontosabb célja, hogy segítse a családok életét, illetve megismertesse a családos életforma örömeit. Májusban az édesanyák kerültek figyelmük középpontjába, egy különleges online eseményen ünnepelték őket a Ringatóval karöltve, júniusban pedig immár hagyományosan az édesapáké a főszerep, akiket szintén méltó módon szeretnének megünnepelni.

Az idei apák napjára a helyzetre való tekintettel egy szűkebb körű, családias eseményt szerveznek, emellett viszont egy nagyszabású, online, figyelemfelhívó játékot is indítottak. Szeretnék, ha ez az apák napja is emlékezetes élmény maradna mind a gyermekek, mind az édesapjuk számára. Hiszen a születés első percétől kezdve ugyanúgy óriási jelentőséggel bír a kicsik életében mind a két szülő.

Az apák napja egy világszerte ünnepelt nap, amikor az apaságot, az apákat emeljük ki. Az USA-ból indult el, ott 1972-ben vált hivatalos ünneppé. Magyarországon csak 1994-ben indítottak mozgalmat az apák napja bevezetésére, de évről-évre nő a népszerűsége. Hazánkban minden évben június 3. vasárnapja az apák napja, ami idén június 21-re esik.

A FICSAK (Fiatal Csalásodok Klubja) is szeretne hozzájárulni az apák megünneplésének elterjedéséhez, ezért most egy játékos, online felhívást indított szívhez szóló, “Apukámnak készítettem” nyereményjátékkal.

Játékos felhívásuk célja az, hogy a gyerekek saját alkotásaikkal mutassák meg, hogy milyen fontos számukra az édesapjuk, és azzal köszöntsék őket.

“Apukámnak készítettem” nyereményjáték!

Közeleg az apák napja. Mi lehet értékesebb egy édesapa számára mint a gyermeke alkotása, a róla készült kép? Ezeket a kis műveket szeretnék összegyűjteni, és virtuálisan minden épesapát köszönteni apák napja alkalmából.

Játékos felhívásában a Facebook oldalán a FICSAK azt kéri, hogy a gyermekek készítsenek apukájuknak, nagypapájuknak egy kis meglepetést – rajzoljanak a papírra vagy aszfaltra, építsenek a homokba, amit csak szeretnének -, idézzék fel egy kedves közös emléküket, vagy készítsenek bármit, amit csak szeretnének édesapjuk, nagypapájuk részére.

Cél, hogy ezeket az alkotásokat a gyermekkel együtt lefotózva, mintha az apukájuknak adnák át éppen, egy csokorba összegyűjtve egy különleges apák napi köszöntő videó születhessen meg. Ezzel megmutatva a leendő és jövendőbeli édesapáknak egyaránt, hogy milyen csodálatos pillanatok maradnának ki az életükből, ha nem lenne gyermekük.

A játék fődíja egy Állati családi hétvége a Robirtokon dézsafürdőzéssel, lovaskocsikázással 4 személy részére, 120.000 Ft értékben. Továbbá kisorsolásra kerül még 10 db családi meghívó a FICSAK Apák napi ünnepségére június 21-re a FICSAK Családi Központba és 10 db családi belépő a RoBirtok Élményközpontba.

Az apák napi játék itt érhető el, amire már most számos szépséges alkotás érkezett à https://www.facebook.com/ficsak/photos/a.673321749477354/1804645773011607/

 FICSAK - Apák napja

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) legfontosabb célja, hogy a társadalom és a családok közt a kommunikációs csatorna szerepét betöltse, a társadalom figyelmét a családokra irányítsa, feléjük pedig az őket érintő lehetőségeket kommunikálja. Munkájukkal közösséget teremtenek a fiatal családosoknak, szülőknek, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, problémáikban kölcsönösen segítséget kaphatnak egymástól és szakembereiktől. Hisznek abban, hogy a család és a gyermekek a társadalom legfontosabb építőkövei.

 

Isten éltessen minden édesapát, nagypapát és dédipapát!