Veszélybe került az Így jártam anyátokkal folytatása

Lábtörés miatt egy időre kimarad az utolsó évad munkálataiból a szitkom Tedje, ezért az is elképzelhető, hogy az Így jártam anyátokkal befejező részei a tervezettnél később kerülnek képernyőre. A lincshangulat garantált, hiszen a sorozat fanatikus rajongói már tíz éve várják, hogy végre kiderüljön: ki lehet a sárga ernyős lány?josh_radnor

A legtöbb esetben jó ómen valakinek kéz- és lábtörést kívánni, a Comedy Central sikersorozatának főszereplője viszont szó szerint vette a frázist. Josh Radnor, alias Ted Mosby a napokban a Twitteren tudatta rajongóival a hírt, miszerint eltörte a lábát, és 4-6 hétig biztosan nem lesz jelen az Így jártam anyátokkal forgatásán, nélküle kezdődnek el az utolsó évad munkálatai. De hogyan tovább? A szitkom elképzelhetetlen lenne Ted karaktere és a sárga esernyős lány utáni futkározás nélkül, és ha a baleset miatt csúszik a 9. szezon premierje, borítékolható a lincshangulat. Főleg, mert idén történik meg az, amit minden rajongó lehetetlennek hitt: kedvenc építészük találkozik végre szívszerelmével, az Anyával, akinek kiléte közel egy évtizede tartja lázban a világot.

A lábtörés megnehezíti Joshnak azt is, hogy részt vegyen az év legnagyobb közönségtalálkozóján, a San Diegóban tartott Comic-Conon. Szerencsére a “nők bálványa” Neil Patrick Harris, valamint a sorozat a tökéletes férj-feleség párosa, Jason Segel és Alyson Hannigan, illetve a dögös Cobie Smulders helyette is ott lesz a rendezvényen, hogy kezet rázzanak a legelvakultabb rajongókkal.

Az Így jártam anyátokkal csetlő-botló főhősét a gipsz abban azonban nem akadályozza meg, hogy tovább kacérkodjon a filmezéssel – Josh Radnor  egész estés független mozikat ír, rendez és főszerepel is bennük.

Szeptember 23-ától kezdetét veszi Amerikában a Comedy Central sikersorozatának utolsó szezonja, amiben végre mindenkire rátalál a szerelem, de vajon a happy end is osztatlan lesz? Tűkön ülve várjuk, hogy kiderüljön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*