Választást tartott az ÖRT

Az Önszabályozó Reklám Testület közgyűlése ismét elnökké választotta dr. Megyer Örsöt, az irányító testülethez új tagként csatlakozott B. Csejtei Ildikó, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója.
ort-logo
Háromévente tartanak választást az ÖRT-ben, amelynek során a hirdetői, ügynökségi (reklámszolgáltatói) és a médiaoldal képviselői kerülnek a szervezet irányító testületébe. Elismerve eddigi munkáját, dr. Megyer Örsöt újraválasztották a testület élére, valamint a korábbi alelnökök – Ács Tamás Márkaszövetségi elnök, a Mars ügyvezetője és Vámos Attila, Publimont ügyvezető – is tovább folytatják tevékenységüket. A médiaoldal új választmányi tagja lett a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója, B. Csejtei Ildikó, aki széleskörű tapasztalatával és az általa képviselt médiacég elkötelezettségével segíti az ÖRT munkáját.
Az ÖRT célja, hogy a választmányi tagokkal együtt sikerrel építse tovább a reklám önszabályozás brandjét, fellépjen a felelős kommunikáció megismertetése valamint elfogadtatása mellett. Egyre több cég él az ún. előzetes véleménykérés lehetőségével, amelynek során az elmúlt évben mintegy ezer reklámot véleményezett az ÖRT. Emellett a tagoknál és a konferenciákon tartott prezentáció, tréning segíti eligazodni az ÖRT tagjainak munkatársait az érzékeny kérdések erdejében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*