Vadonatúj gasztroműsorokkal bővül a Stahl TV kínálata

stahl

Stahl Judit

Április 22-től vadonatúj gasztroműsorokkal bővül a Stahl TV kínálata. A FEM3 délutáni műsorfolyamában szereplő programokat ismét Stahl Judit válogatta. A tavaszi megújulás jegyében a tematikus műsorblokk új arculattal is jelentkezik.

A Stahl TV április 22-től elhozza a világ élvonalába tartozó főzőműsorokat. A FEM3 napi, tematikus műsorblokkjában számos vadonatúj, világszerte sikeres főzőműsor kerül képernyőre az elkövetkező hetekben. Stahl Judit és a műsorkészítők nagyon büszkék rá, hogy ezeket a programokat Magyarországon a TV2-csoport női csatornájának képernyőjén láthatják a nézők. A nagysikerű gasztroműsorok elkalauzolnak a világ legszebb tájaira, megismertetnek a különböző tájegységek nemzeti ételeivel, helyi specialitásaival.

– Nagyon örülök, hogy ezek a műsorok bekerültek a Stahl TV kínálatába. Régóta szerettem volna, hogy a nézők is láthassák az én külföldi kedvenceimet, amelyek egytől-egyik a világ élvonalába tartoznak. Az új programok válogatásánál emellett továbbra is a változatosság, az ötletesség és az egyszerűség voltak a fő szempontjaim. Nagy kedvencem a Srác fakanállal, nem túlzás azt állítani, hogy Donald Skehan lehet az új Jamie Oliver!
– árulta el Stahl Judit.

A Gasztrokalandok Rómában egy hamisítatlan ínyenckalauz Rómához. A nézők olyan helyekkel ismerkedhetnek meg, ahova turistaként sosem jutnának el: kiderül, hol vannak a legjobb gasztroboltok, a legtutibb pékségek, a helyiek által szeretett kisvendéglők, és megtudhatják, miként a zajosan vidám, egyszerű családi konyhákban.
A Család, barátok és jó kaják segítségével bárki elsajátíthatja, hogyan főzzön a vendégeiknek finom ételeket úgy, hogy közben ne töltse el az egész életét a konyhában.
Mi a titka a Provence varázsának? A Kóstold meg Provence-t adásaiból talán kiderül. Talán a levendulás méz, a ropogós héjú fougasse lepény, a marsellei-i halleves, az omlós báránysült, a friss rozék, vagy mindez együtt? A sorozatból megtudhatjuk, hogyan alakult ki Provence különleges gasztronómiai világa az évszázadok alatt.
A Francia vakáció egy kis dél-franciaországi vidéki házba kalauzolja el a nézőket. Reggeli után piacozás, vásárlás a zöldségesnél és a hentesnél, aztán friss kenyér a péktől, illatos fűszernövények a kertből – és már kezdődhet is a főzés. Házias konyha francia módon, és szerencsére szigorúan minden flanc nélkül.
A Srác fakanállal szakácsa, Donal Skehan az új Jamie Oliver! Sikere futótűzként söpör végig a világban. Miért? Mert szemtelenül fiatal, piszok jól főz, és ha éppen nem a konyhában pörög, akkor a blogját írja, vagy ételfotózással tölti az idejét. Egyszerű receptek és ízes ételek, amelyeket kezdők is bátran kipróbálhatnak.
Az Étteremcsata az a verseny, amely bárkit lázba hozott a világban, ahol a tévénézők eddig láthatták: minden adásban két csapat kap lehetőséget arra, hogy kipróbálja, meg tudja-e valósítani álmai éttermét, de csupán 24 óra áll a rendelkezésükre. Vajon sikerül ennyi idő alatt? És kié lesz a jobb étterem? A zsűri szigorú, a feltételek kemények, ám a nyertes elnyeri végül a méltó jutalmát: annyi pénzt kap, hogy tényleg megnyithatja az éttermét.

A tartalmi újdonságok mellett a műsor arculata is megújult: Judit új környezetben, családiasabb enteriőrben mesél a nézőknek, miért pont ezek a kedvenc műsorai, és mit szeret bennük a legjobban.

Április 22-től megújult Stahl TV a FEM3 képernyőjén!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*