Ullmann Móni vidéki esküvője

Festői környezetben, a család és a közeli barátok jelenlétében készül kimondani a boldogító igent Andrea (Ullmann Móni) és Füredi (Gesztesi Károly) a Jóban Rosszban története szerint. Éppen ezért a sikersorozat stábja ősszel két napra áttette székhelyét a Szekszárd melletti Bodri pincészethez. A stáb azonban ezúttal sem csöpögős romantikázással készült a nézőknek.

Hiába az ideális körülmények, a nyugodt, békés környezet, az esküvő és az azt követő lagzi is bőven tartogat meglepő fordulatokat, ami persze nem független a szerelem témakörétől. Felbukkan egy egykori kedves, a féltékenykedés összehozza a válófélben lévő házaspárt, de egy új szerelem is kezd kirajzolódni a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban.

„Gyönyörű helyszínen voltunk, de sajnos ezúttal nem volt idő a lazításra, mivel ezt a két napot folyamatos munkával töltöttük a Bodri pincészetnél. Nagy bulizás egyáltalán nem is fért bele, és ezúttal a kiváló borokat is csak a forgatáson kóstoltam meg, amennyire egy-egy jelent megkívánta, hogy teljesen a forgatásra koncentrálhassak, hiszen igazán izgalmas jeleneteket rögzítettünk” – árulta el Gazdag Tibor. Pongrácz doktornak jócskán lesz feladata az esküvőn, ahol váratlanul megjelenik két évig kómában fekvő szerelme, Zámori Alexa. Liptai Claudia karaktere jócskán okoz felfordulást az elkövetkező hetekben, többek között Andrea életében.

„Nem egy szokványos, önfeledt, boldog pillanatról van szó, hiszen amikor Andrea és Füredi készül kimondani a boldogító igent, már tudják, hogy kiújult Andrea betegsége, ám ezt mindenki elől titkolják. Tehát egyszerre kell megjeleníteni egy belső vívódást, valamint a külvilágnak szóló boldogság látszatát. Erre ráadásként pedig még megérkezik Alexa is… Mint színésznő, teljesen kikapcsoltam és a feladatra koncentráltam, az egykori saját menyegzőmre – mesélte Ullmann Mónika.

A szekszárdi munkát az egész csapat élvezte, bár akadtak apróbb nehézségek.

„Jó élmény volt a szekszárdi forgatás, a házigazdák pedig nagyon kedvesek voltak. Viszont meglehetősen feszített tempóban dolgoztunk, ez kimerítő volt. Ráadásul a férfiak szobájában a horkolás is okozott némi problémát, én végül át is költöztem egy másikba. Néhány finom bort én is megkóstoltam a pincészetben, de bevallom, alapvetően sörös vagyok” – vallotta be a sorozat Bodolai Bandija, Tóth Roland.

Érdemes a TV2-re kapcsolni, mert nem csak Csillagkúton, hanem a szekszárdi pincészetnél is minden megtörténhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*