Újnyugat Irodalmi Kör és a WNDRLND

plakatAz itthon.hu, az Újnyugat Irodalmi Kör és a WNDRLND megtalálta az irodalom, a zene és Magyarország közös többszörösét. Haiku és rap, utcazene és sanzon, slam poetry, felolvasó színház.

Képzelj el egy helyet, ahova akárhányszor visszatérsz, nem ismersz rá. A mindig új alakot öltő kreatív Pop-Up bár fogalmát Budapesten új szintre helyező WNDRLND-del garantáltan ez a helyzet, hiszen a margitszigeti Holdudvar tőszomszédságában nyíló, a belvárosi romkocsmák lazaságát, a budapesti galériák vizuális gazdagságát és válogatott zenei kalandokat kínáló urbánus klubok hangulatát egységesen képviselő szórakozóhelyet hétről-hétre újabb grafikus/designer/képzőművész veszi kezelésbe- olvashatjuk a WNDRLND honlapján.

20 héten keresztül minden héten más és más művész rendezi át a kültéri romkocsmát és tükrözi a művész sajátos lelkivilágát. Még két hét van hátra az idei bemutatkozásból, a nyárral véget ér 2013-ban a varázslatok világa. Ma este az Újnyugat Irodalmi Kör vendégeskedik ezen a  helyen,  Csikós Attila író konferálásával.
A ma esti programban Maszkura És A Tücsökraj lép fel a nem mindennapi színpadon, Fullajtár Andrea – felolvasó színházát Dóka Attila kíséri gitárral.

Fellép még Tribe, aka Tépő Donát – haiku and rap, Kupa Julcsi – slam poetry.
Nyugatos versek megzenésített változatát adja elő a Dóka testvérpár, Dóka Péter író és zeneszerző-író testvére Dóka Attila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*