Az év legizgalmasabb eseményére készül a Sándorfalvi Ipartestület

Az év legizgalmasabb eseménye közeleg Sándorfalván, ahol május 4-én ünnepli századik születésnapját a Sándorfali Ipartestület. Ez az év legizgalmasabb eseménye, melyet az Ipartestületek Országos Szövetsége és a Sándorfalvi Önkormányzat segít megvalósítani. Az ünnepre mindenkit hívnak, nem csak a városból és környékéről, hanem az ország minden tájáról érkező ipartestületeket is.


Az egyik legújabb hír a fesztiválról, hogy a plakátot díszítő utolsó árnyék is eltűnt, Dóka Attila, az IPOSZ által többszörösen kitüntetett dalszerző, gitáros-énekes csatlakozott a fellépők sorához. A 8000 négyzetméteren megvalósuló egész napos rendezvényen fellép Nagy Feró, DJ MATESZ, Szoboszlai Máté, a Sándorfalvi Budai Sándor Citerazenekar és a Suhancok tanítványaikkal együtt érkeznek, hogy még gazdagabbá tegyék az ünnepi hangulatot.

“Büszkék vagyunk, hogy ilyen kiváló előadók vállalták, hogy részt vegyenek ezen a különleges eseményen, és még felejthetetlenebbé tegyék az ünnepünket” – mondta el Jenei Csaba, az Ipartestület vezetője. Rengeteg program várja az érdeklődőket, a szakmák bemutatásától kezdve a főzőversenyeken és gasztroforgatagon át egészen az interaktív játékokig és időszakos kiállításokig.

A rendezvényen a Pappas Auto Magyarország Kft. és a Renault Szeged – Molnár Autóház Kft. is részt vesz, valamint jelen lesz a honvédelem és a rendőrség is.

“Magunk sem gondoltuk volna, hogy ilyen színes és gazdag programokkal teli lesz ez az esemény, és nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyien csatlakoztak hozzánk” – mondta Jenei Csaba.

A kezdeti elképzeléseket túlszárnyalva ma is jelentkeznek újabb résztvevők, kézművesek, akik szeretnének jelen lenni ezen a különleges napon. Mindenkit szeretettel várnak, legyen az kiállító vagy látogató. Ez a nap nem csak az ipartestületé, hanem mindenkié, aki szeretne részt venni ebben az ünnepben.