Új egyenruhát vezet be a GYSEV Zrt.

Új egyenruhát kapnak a GYSEV Zrt. munkatársai. A sötétszürke színű, modern formatervezésű, kényelmes ruházatot az idei Vasutasnapig kapják meg a vasúttársaság dolgozói. Az új egyenruhához a cég arculatát tükröző kiegészítők is készültek a vasúttársaság azon munkatársainak, akik közvetlenül találkoznak az utazóközönséggel.

gysev_egyenruhaA GYSEV Zrt. az eddigi zöld egyenruhát cseréli sötétszürkére. Az elegáns ruházatot a hölgyek zöld-sárga-piros kendője, ill. a férfiak zöld nyakkendője egészíti ki. A végleges arculatot a pályáztatás, majd a többszörös zsűrizés után alakították ki. Az elbírálásban a cég vezetői mellett az egyenruhás munkakörök képviselői, humán és munkavédelmi szakemberek, valamint a szakszervezetek is részt vettek.
Az új egyenruhát korszerű, kiváló minőségű anyagösszetétel, modern vonalvezetés jellemzi, a szakemberek emellett figyeltek a kényelmi szempontokra is. Júliustól a teljes GYSEV-es egyenruha megújul: az ing, a blúz, a nadrág, a szoknya, a blézer, a zakó, a nyakkendő, a kendő, a mellény, valamint a kötöttáru és a kabátok. A kiegészítők, mint a táska, vagy az öv is a GYSEV arculatát tükrözik. Az új egyenruhát az utazóközönséggel közvetlen kapcsolatban álló munkatársak – jegyvizsgálók, forgalmi szolgálattevők, jegypénztárosok – viselik majd.
Az új egyenruhát a vasúttársasághoz tartozó Hotel Sopron személyzete is megkapja. Így összesen a GYSEV 350 munkavállalója kap új uniformist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*