Jegyeladási körrekord a Hungaroringen

Időszakos jegyeladási csúcsot tudhat magáénak a 28. Formula 1 Magyar Nagydíjra  június 28-án meghirdetett kedvezményes belépők értékesítése. Stílszerűen szólva körrekordként, vagy leggyorsabb körként jellemezhetnénk a  történteket.

Mindez még csak részeredmény –, de mindenképp  figyelmeztetés azok számára, akik élni szeretnének e nagyszerű  lehetőséggel. A jelek szerint ugyanis nem csak a versenyzőknek kell  gyorsnak lenniük a pályán, hanem a szurkolóknak is a belföldi  jegypénztárakhoz vezető utakon. Különben lemaradnak.
Hogy miért?
Azért, mert alig egy hét leforgása alatt az Egyenesen a Hungaroringre 2  akcióban felkínált belépők 34,7 százaléka máris gazdára talált!  Pillanatnyi állás szerint a leggyorsabb vásárlási startokat  Borsod-Abaúj-Zemplén, Baranya, Zala, Vas és Pest megyéből regisztrálták.
Az érdeklődés tehát felülmúlja a legoptimistább várakozásokat, még  akkor is, ha mindezek mellé tesszük, hogy tavaly az Egyenesen a  Hungaroringre keretében gyakorlatilag az összes jegy elkelt. Akkor ez  azt jelentette, hogy tizennyolc kedvezményes, az elmúlt évben csak  állóhelyre érvényes belépő maradt a pénztárakban – a tízezerből!
És most, 2013-ban itt van az Egyenesen a Hungaroringre 2!
Egy nagy sikert hozó, az állami vállalatok együttműködésére épített  történet folytatása. Immáron pedig emelve a téteken, ülőhelyeket is  biztosítva óriási kedvezménnyel a rajt-cél egyenesben.

Rövid emlékeztetőül, hogy miről is van szó:

Az állami tulajdonú társaságok lehetőséget kívánnak biztosítani a 2013.  évi Formula 1 Magyar Nagydíj július 28-i vasárnapi futamának  megtekintésére a magyarországi érdeklődők azon körének, akik számára  eddig ez a rendezvény a magas belépődíjak miatt nem volt elérhető.

Az összefogás eredményeként az ország legtávolabbi pontjáról is ingyenesen elérhető tömegközlekedéssel a Formula 1 Magyar Nagydíj.

Amennyiben egy belföldi magánszemély a 2013. évi Formula 1 Magyar Nagydíj  vasárnapi napjára érvényes, kedvezményes árú jegyet vásárol, a jegy azt  is biztosítja, hogy azzal térítésmentesen lehet utazni a futam napján,  2013. július 28-án a MÁV START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt által előre kijelölt menetrend szerinti vonatokon és a Volánbusz  társaságok (24 Volánbusz társaság) azon helyközi járatain, amelyek az  érintett vonatokhoz biztosítják az utasok reggeli rászállítását és az  esti vonatokhoz kapcsolt visszaszállítást.

A Formula 1-es  belépőjegy tulajdonosa 2013. július 28-án Budapest területén szintén  térítésmentesen igénybe veheti a metró vonalakat, továbbá a Gödöllői HÉV vonalán Budapest Ilonatelep és Mogyoród HÉV állomás között a 24 és 72  órás jeggyel, valamint Budapest kártyával rendelkezőknek egyéb,  kiegészítő jegy vásárlása nem szükséges.

A Volánbusz Zrt. által  biztosított Hungaroring járatokat, amelyek az Árpád híd-tól indulnak és  Mogyoród Templom térig közlekednek folyamatos menetrenddel oda-vissza,  szintén térítésmentesen vehetik igénybe a vendégek.

Közlekedési célokra a jegyet a futam napján, 2013. július 28-án 0 órától 24 óráig lehet felhasználni.

A Magyar Nagydíj csak vasárnapi napjára szóló állóhely ára 9990 forint.

Ez évben bevezetésre került ezen akció keretében az ülőhely is, amely  19990 forintba kerül, és szintén magába foglalja az utazási költségeket  is.

A belépőjegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft.  Irodájában, a kijelölt MOL-töltőállomásokon, az Ibusz-irodákban,  valamint a www.ostermann.hu weboldalon. (A részletes lista elérhető a   HYPERLINK “http://www.hungaroring.hu/média” www.hungaroring.hu/média oldalon.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*