Így tudta meg Tücsi, hogy a Mikulás nem létezik

Már rég rájött, hogy nem a Mikulás hozza az ajándékokat, Tücsi mégis repesve várja minden évben a december 6-át. A Sláger TV sztárja már a csizmáját is kikészítette az ablakba. Műsorvezető társa, Pordán Petra is hasonló lelkesedéssel készül a nagy napra, Nagy Zsolt Leo pedig már most tudja, ha gyermeke lesz, hogyan ünnepelnek majd.

 pordan-petra-es-andrejszky-zoli

Tücsi elmondása szerint felnőttként még inkább élvezi december 6-át, mint gyerekkorában. Idén is lelkesen készül az ünnepre a Halló, Angyalok! kívánságműsor sztárja: már a csizmáját is kipucolta és elhelyezte az ablakba. „Mivel egész évben jó kislány vagyok, mindig kapok valamit” – mondta nevetve Tücsi, akinek még az sem szegte kedvét, hogy megtudta: a Mikulás nem létezik. „Még óvodás lehettem, amikor karácsonykor úgy tettem, mintha lefeküdtem volna aludni. A szüleim nagyon megörültek és igyekeztek kihasználni a lehetőséget: behozták a fenyőfát és elkezdték díszíteni, remélve, hogy végeznek vele, mire felébredek. Azonban nem így történt, mert lesben álltam és kirontottam a szobából. Ezt követően már gyanítottam, hogyha nem a Jézuska hozza az ajándékokat, akkor valószínűleg a Mikulás se létezik” – nosztalgiázott Tücsi, akinek műsorvezető társa, Pordán Petra szintén elárulta, hogy már nagyon várja a Fehérszakállút.

„Tomival mindig kitisztítjuk a cipőinket, amelyekbe reggelre csoki, cukorka és kis ajándék is kerül. Anyukám Mikulásától is kapok még a mai napig valamit” – mesélte a Sláger TV gyermeklelkű Angyala, akinek lakása már most ünnepi díszítésben pompázik. „Gyerekként a testvéremmel mindig igyekeztünk meglesni a Mikulást, de a szüleim ügyesebbek voltak, így ez sosem sikerült. Egy óvodás ünnepségen találkoztam először a Télapóval, de felnőttként az igazi lappföldihez is volt szerencsém” – tette hozzá Petra, aki a december 6-ai Zenepostában krampusznak öltözik, mellette a Mikulás pedig Andrejszky Zoli lesz.

Nagy Zsolt Leo, aki szintén a Zeneposta című kívánságműsort vezeti a Sláger TV-n, már azt is tudja, ha egyszer gyermeke lesz, hogyan várják majd a Mikulást. „Kiskoromban mindig ki kellett pucolnom és az ablakba kellett tennem a csizmámat. Reggel már alig vártam, hogy leérjek a szobámból: általában édességeket kaptam, de mivel vásott rossz kölyök voltam, a virgács is járt mindig” – nosztalgiázott Leo, aki, ha gyermeke lesz, mindenképpen tovább viszi majd a családi hagyományt.

 

December 6-án, kedden 12.00-től Zeneposta, december 9-én, pénteken, és 10-én, szombaton 21.00 órától Halló, Angyalok! a Sláger TV műsorán