Pordán Petra szereti a tetovált pasikat

Pordán Petra, a Halló, Angyalok! című műsor háziasszonya Kiss Endi, a Hooligans frontembere kérdésére elárulta, hogy tetszik neki, ha egy férfinak tetoválása van. Petrát olyannyira izgatja a tetovált bőr, hogy otthon is szívesen gyönyörködik férje motívumok díszítette testében, de Endi tetkói is tetszenek neki.

Kiss Endi Fotokredit: Kiss Krisztina2

Kiss Endi
Fotokredit: Kiss Krisztina2

 

Pordán Petrára és Tücsire, a Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának csinos háziasszonyaira minden élő adásban egy különleges téma is vár. Hazai zenészek, énekesek jelentkeznek be a pénteken 21.00 órától, szombaton pedig 22.00 órától kezdődő műsorba, és izgalmas, jó hangulatú kérdéseket boncolgatnak az Angyalokkal. Így történt ez akkor is, amikor Kiss Endi, a Hooligans frontembere a tetoválásokról faggatta a műsorvezetőket, és mesélt saját motívumairól is.

Kiss Endi Fotokredit: Kiss Krisztina1

Kiss Endi
Fotokredit: Kiss Krisztina1

 

„20-21 éves lehettem, amikor egy gyönyörű hölgy képét varrattam a jobb vállamra. A kb. 10 cm-es alkotás elég rosszul sikerült, ezért később átalakíttattam egy húsevő virággá. A legbüszkébb egyébként a kislányaimat ábrázoló tetkókra vagyok, amelyek a mellkasomon vannak” – árulta el a zenész, akinek témafelvetésére Pordán Petra azt is elárulta, hogy tetszenek neki a tetovált férfiak.

„Szerintem jól néz ki a férfiakon a tetoválás, még akkor is, ha az egész testüket motívumok borítják. A férjemnek, Tominak is van egy-egy tetoválás a lapockáján és a karján, azok is nagyon bejönnek” – árulta el a Sláger TV Angyala. „A tetkók esetében az a fontos, hogy legyen jelentése a viselője számára. Például az is tetszik, hogy Angelina Jolie magára varratta gyerekei születési helyének koordinátáit” – mondta el Petra, akinek még nincsen tetkója, de kacérkodik a gondolattal. „Még nem tudom pontosan, hogy mit varratok magamra, de az biztos, hogy olyan helyre rakatom, ahol nem lesz túl feltűnő” – tette hozzá a műsorvezető, akinek tervét Kiss Endi csak támogatni tudja, mivel szerinte a nőknek is jól áll a tetoválás.

 

A Halló, Angyalok! most pénteki adásában új kihívás vár Tücsire és Petrára: jódlizniuk kell majd Szandi kérésére.

 

 

Halló, Angyalok! pénteken 21.00 órától, szombaton pedig 22.00 órától, a Sláger TV műsorán!