Tovább menetel a Sztárban sztár

A Sztárban sztár harmadik adásának piaci részesedése 30% fölé emelkedett, a pénteki show a TV2 eddigi legnézettebb műsora volt októberben.
A TV2 legújabb showműsora hétről hétre egyre több nézőt ültet a képernyők elé. A Sztárban sztár harmadik része az előzőekhez hasonlóan több mint 2 millió nézőt ért el, a pénteki adás átlagos nézőszáma a teljes lakosság körében meghaladta az 1 milliót. Az október 25-i adás a TV2 eddigi legnézettebb októberi műsorának bizonyult.
A harmadik adásra az esti átváltozó show piaci részesedése 30% fölé emelkedett, nem csak a teljes populáció, de a kereskedelmileg fontos 18-49 éves nézők körében is. A Sztárban sztár adásideje alatt a show eddigi epizódjai minden esetben piacvezető pozíciót tudtak szerezni a TV2-nek, a műsor kétszer nagyobb közönségarányt tudott elérni, mint az RTL Klubon futó műsorok.
Október 25-én a legsikeresebbnek a műsor második szegmense bizonyult, ennek átlagos nézőszáma a teljes lakosság körében meghaladta az 1,2 milliót, a 18-49 éves lakosság körében pedig megközelítette az 520 ezres nézőszámot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*