Tóth Attila: A hétfői nap az maga volt a csoda

Interjú Tóth Attila rallycross versenyzővel

Interjú Tóth Attila rallycross versenyzővel

Egy igen sikeres Rallycross verseny után vagy. Az “Új” autó jól muzsikált neked a Húsvéti Rallycross parádén a Rabócsiringen.

Mesélnél a fergeteges hétvégéről?

Szia! Hát, ahogy indult a verseny hete igazán nem sok remény fűződött ahhoz, hogy egyáltalán oda érünk a verseny helyszínére. Az autó még pénteken 24 órakor nem “járt”, de hála Kulin Ferencnek, Antal Zolinak és csapatának, na és persze Dadannak a kitartó, és megfeszített munkájának köszönhetően, beindult a KÉK.

A szombati nap eléggé fárasztó volt mivel elég későn értünk haza, és korán volt a reggel ezért kicsit meg voltunk feszülve, de hát, ha menni kell, akkor menni kell, és hát volt még mit bepótolni szombaton, a pálya szélén! A vasárnapi nap aztán igazán mókásra sikeredett. Mint kezdő buzi a gőzfürdőben, csak tapogatóztunk. Mivel se a motorvezérlő, sem a futóművünk nem volt beállítva, és nem úgy akart kanyarodni, ahogy szerettem volna. Ráadásul még a hírtelen jött programozás közben történt villany mínusz is közbe szólt ezért lábon, amit lehetett beállítottunk rajta.

Hát a hétfői nap az maga volt a csoda. Erről nem is tudok többet mondani hisz annyira meglepett minket az eredmény! De szerintem”mindenkit”!   A pálya a szívem csücske, mint ahogy Nyirád is! Nagyon szeretem mind a két pálya nyomvonalát. Fejleszteni egyelőre nem tervezünk semmit.

A pünkösdi verseny előtt még azért ellátogatunk Olaszországba, Maggioraba egy jó kis zóna futamra Csendes Zsoltival És csapatával. Ha minden jól sikerül, akkor utána Pünkösdkor PÓCS!

Köszönöm mindenkinek a szurkolást és a biztatást, a megfeszített munkát és a kitartást!

Sziasztok!

– Hajósi Miklós – www.hajoka.hu