Tegnap este indult Az élet show-ja

Vadonatúj valóságshow-val jelentkezett tegnap estétől a TV2. Az élet show-ja című realityben hétköznapi emberek izgalmas, szórakoztató mindennapjait követheti nyomon a néző.

A nagy sikerű Édes élet után újabb, ezúttal hétköznapi emberek életét nyomon követő műsorral jelentkezik hétfő estétől minden hétköznap a TV2. Az élet show-ja című valóságshow olyan emberek életét követi majd nyomon, akik akár a szomszédjaink is lehetnének, mégis különlegesek, hiszen életük egyáltalán nem mondható hétköznapinak. A műsor bebizonyítja, hogy a legjobb szappanoperák igen gyakran a szomszédban játszódnak, hiszen szereplői napról napra kerülnek vicces, izgalmas, érdekes vagy éppen extrém helyzetbe.

A mától hétköznap esténként jelentkező műsor főhősei megmutatják, hogy nemcsak egy sztár lehet szórakoztató, magabiztos vagy éppen meghökkentő. Hasonlóan a csatorna nagy sikerű sztárokkal készült realityjéhez, az Édes élethez, Az élet show-jának szereplői is cserélődnek majd.

Az élet show-ja első adásának szereplői:

Roberto – a 34 éves mulatós masszőr édesanyjával, Katival él Napkoron. Legjobb barátja, sofőrje és egyben legfőbb segítője, Tibi aktív közreműködésével járja a környéket, fellépéseivel színt visz rajongói és a helyiek életébe.

Valika – az 51 éves Valika a süttői focicsapat szakvezetője. A vicces, nagyszájú, szókimondó asszony párja külföldön dolgozik, Valika édesapjával, Pista bácsival és kislányával, Evelinnel él.

Ákos – a 38 éves, jóképű férfi pörgős életet él, szinte mindenkit ismer a budapesti éjszakában, otthonosan mozog a legtöbb menő szórakozóhelyen – nem véletlenül, hiszen a vendéglátásban dolgozik. Ákos mellett párja, az üzletvezetőként dolgozó Kata, és legjobb barátja és cinkostársa, Olivér is feltűnik majd a képernyőn.

Urbánék – igazi modern családként élnek, a 32 éves Kata saját tetoválószalonjában dolgozik, míg férje, a jóképű István belsőépítész. Kata kamasz fiával élnek hármasban, ám hamarosan a jókedvű, vidám família egy újabb kis jövevénnyel bővül.

Az élet show-ja – minden hétköznap este a TV2 képernyőjén!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*