Szeretnénk célba érni!

Szeretnénk célba érni! A hétvégén, egy salakprológot és tizenöt gyorsot magába foglaló Steelvent Ózd Rally ralin vesz részt Kronome Ákos, Pásztor Tamás navigálásával.

 DSC_6946

Ákost a pilótát kérdem a csütörtöki pályabejárás után

A régi vagy az újabb Skodával álltok rajthoz? – Ezen a versenyen is a régi Skodával indulunk, idén már ezt fogjuk használni.

A nézők szeretik a látványos salakprológot, ti hogy vagytok vele? – Nem kedvelem nagyon a prológot, de ez a salakpálya azért élvezetes és az autót sem teszi tönkre.

 BGAB7847

Szombaton a híres Királdi körgyorssal kezdtek. Háromszor mentek végig majd rajtuk. Van-e kedvenc kanyarod ezen a szakaszon? – Szeretem a királdi gyorsaságit bármilyen irányban is kell rajta menni. Kimondottan kedvenc kanyarom nincs, a kör része tetszik nagyon.

Vasárnap is régi legendás szakaszokon visz majd az út a céldobogóig. Salgótarján – Kazár – Vizslás, Mátrakeresztes – Mátraszentimre, Cered – Zagyvaróna. Mely szakasz jön be és miért neked? – A vasárnapi szakaszok közül a kazári nem fekszik annyira az autónknak, a nagy átlagsebesség miatt.

 _5003615

Összesen 155 versenykilométer vár rátok. Mi is a cél most ezen a nem kis versenyen? – Természetesen szeretnénk célba érni kevesebb gonddal, mint Székesfehérváron, ahol fékproblémáink miatt csak árnyékai voltunk önmagunknak.

Hogy telt a csütörtöki pályabejárós nap számotokra? – A mai napon bejártuk a gyorsaságikat, kíváncsian várom szombaton a hangonyi szakaszt, szerintem az élvezetes lesz a versenyautóval, és vasárnap a mátrakeresztesi lesz élménydús.

Köszönöm a Csapatunk és Partnereink egész éves segítségét!

– Hajósi Miklós –