Sunshine Családi Fesztivál az Aquaworld-ben

10410887_721993131171901_1598298766212230938_n2014. június 27-29. között került megrendezésre a Sunhine Családi Fesztivál az Aquaworld Budapestben, ahol a fürdőzés mellett rengeteg izgalmas program várta a vendégeket.

Larion Zoé, Müller Attila, Oláh Gergő, Bedák Zsolt, Bozai Gyula és Lázár Tibor a Sunshine Családi Fesztivál alkalmából megrendezett focimeccsen a nyertes csapat tagjaiként mutatkoztak be. A csapat legszebb és leggyorsabb tagja Larion Zoé magyar topmodell volt, ez utóbbit a SmartBand támasztotta alá. A Sony okos csuklópántja hozzákapcsolódik az okostelefonhoz és szinte minden tevékenységet logol: tudja, hogy mennyit mozogtál, bicikliztél, vagy éppen mennyi ideig utaztál a vonaton. A fiúk sem szerettek volna szégyenben maradni, így ők a meccs után váltót úsztak, ahol váltóbotként a Sony Xperia Z2 vízálló okostelefont használták. A 2012-es X-Faktor győztese az úszás helyett a kapura rúgást választotta és mivel a góllövésben profinak bizonyult, így a legtöbb gólt rúgó vendégek mellett Ő is a vb-labdájával térhetett haza a Sony jóvoltából.
A fürdő adta vízi szórakozás mellett a kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a kedvükre való kikapcsolódást; állatsimogató, ugrálóvár és a Pom-Pom együttes koncertje várta a legkisebbeket, míg a nagyobbak kiállított versenyautókat nézhettek meg, vagy különböző sportoláshoz kapcsolódó játékos versenyekben mérhették össze erejüket.

A következő Sunhine Családi Fesztivál 2014. július 18-20. között kerül megrendezésre a Palatinus Strandfürdőn, ahova a szervezők sok szeretettel várnak mindenkit és egy felejthetetlen élményt ígérnek az egész család számára.